| kittysweet11 a întrebat:

Hei am un hamster roborovsky si as vrea sa achizitionez inca unul rusec sau tot roborovsky dar mi-e frica ca o sa se bata. Care are, sa imi spuna si mie daca pot sau nu pe mail ana_kid1@yaho.com sau direct aici

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Daca ai femela, cumpara un mascul.Iar daca e mascul cumpara o femela.
Si femelele se pot intelege intre ele, nu in toate cazurile dar cel mai bine este o femela si un mascul.

Intreaba vanzatorul la care mergi sa iti alegi un hamster despre cum se inteleg acestia intre ei. Verifica apoi pe cel pe care vrei sa il cumperi pentru a vedea daca nu are rani provocate de muscaturi. Daca are astfel de rani inseamna ca nu se tolereaza si nu ii poti tine impreuna.
Nu uita sa verifici ca hamsterul sa aiba blana curata, lucioasa si matasoasa, sa nu aiba rani iar urechile sa fie formate dintr-o singura bucata. De multe ori cand se bat, isi pot rupe urechile deoarece sunt foarte subtiri si fragile, iar o blana curata si matasoasa arata ca hamsterul este sanatos. De asemenea, nu uita sa ii verifici ochiii. Daca acestia lacrimeaza atunci hamsterul poate avea o boala. Chiar daca cel pe care l-ai ales nu prezinta niciun semn specific, dar cei de langa el prezinta aceste semne, exista posibilitatea ca si hamsterul tau sa fie purtatorul virusului respectiv si sa se declanseze mai tarziu.
Iar daca ai vrea un hamster sirian nu se pot tine nici macar 2 de acelasi sex. ...Sunt animale solitare, teritoriale si nu vor reusi niciodata sa se tolereze unii pe altii.

3 răspunsuri:
| galma a răspuns:

Hamsterul robo, nu se intelege cu cel rusesc."_''

| JustEle a răspuns:

Pai depinde, daca vr sa iei inca unul de sex opus atunci inainte sa ii pui impreuna trebuie sa ii lasi sa se intalneasca...nu stiu laughing intr-o cada, iar daca femela il accepta atunci inseamna ca e,, in calduri" si poti sa ii lasi impreuna... daca se bat desparte-i si mai incearca peste cateva zile.big grin. Am avut si eu tot roborovsky dar a imbatranit sad.