Anca, iepurasii au nevoie de mai mult timp pentru a se imperechea. Cinci minute e prea putin, lasa-i impreuna cateva ore, poate chiar 2 zile (in functie de cum se inteleg). Dupa ce s-au imperecheat, separa-i neaparat.
In plus, verifica daca femela e in calduri. De obicei femelele nu accepta masculi exact cand le-a venit ciclul, ci la 2-3 zile distanta, cam pe finalul ciclului. Asa e si la cateluse.
Cand observi ca femela incepe sa-si faca un cuib, sa se adaposteasca in asa fel incat sa para ca se pregateste de pui, e cazul sa bagi masculul inauntru.
Succes!
Nu-i bine sa bagi iepuroiul la iepuroaica, ci iepuroaica se baga la iepuroi. Vezi ce fac, daca nu se "combina" atunci inseamna ca nu este momentul, dar trebuie sa ii lasi mai mult timp ca sa se "cunoasca", daca vezi ca se bat atunci ia-o pe iepuroaica repede de acolo.
Salut! cred ca ar trebui sa-i mai lasi. eu ii las in jur de juma de ora funda?
Iepuroaica poate fi chiar iepuroi. daca nu esti sigura ca e iepuroica. sau depinde unde o tii? conteaza mult. daca e spatiu mare ea ii poate ascunde
Daca eu te las singura cu prietenul 5 minute te gasesc cu copii?
Stiu...ca iepurii se inmultesc foarte repede dar nici chiar asa
Asa ti-ai deschide gradina zoo
Poate nu avea chef iepurele
Lasa-i mai mult singuri si vei vedea
esti amuzanta! Pai in 5 minute?
Zi drept ti-ai pus mana la ochi in cele 5 minute?
Trebuie sa ii lasi cel putin 24 ore depinde daca se plac, etc
E virgina si e mai greu la inceput sa faca iepurasi, si trebuie lasati in intimitate si ei mai mult sa vezi atunci iepurasi
marian7771 întreabă: