Dacă este bătrân (peste 8-9 ani) atunci probabil e de la bătrânețe și poate i-a venit și lui rândul Însă dacă este tânăr și vioi de felul lui, și ai spus că de obicei stă pe-afară, este posibil să fi fost otrăvit. În acest caz du-l repede la un medic de încredere și spune-i simptomele. Ei bine, dacă este cățea, poate este gestantă, nu sunt prea sigură.
Câți ani are câinele și dă cumva semne de oboseală, tristețe, leșin? Poate umbla pe propriile picioare? Se mai cere afară sau mai nou parcă nu are de ce?
Pai de obicei se plimba dupa mine si sarea sa il mangai. Acum cand trec pe langa el si il strig sta tot in iarba. I-am pus carne langa el si tot nu mananca. Nu o nici mananca. Si sunt de la tara. Cainele meu sta pe afara. In casa mai rar...
Multumesc, dar e tanar. poate a fost otravit.
Dacă este bătrân (peste 8-9 ani) atunci probabil e de la bătrânețe și poate i-a venit și lui rândul Însă dacă este tânăr și vioi de felul lui, și ai spus că de obicei stă pe-afară, este posibil să fi fost otrăvit. În acest caz du-l repede la un medic de încredere și spune-i simptomele. Ei bine, dacă este cățea, poate este gestantă, nu sunt prea sigură.
Probabil e speriat ca va varsa iar si de aceea nu amanca. Eu zic sa-i cumperi cateva pliculete sau la conserva, de buna calitate si in caz ca nu e atras, pui putina carnita pe limba, fortat daca e nevoie (trebuie sa manance ceva la urma urmei) si cand da de gust va manca.
Deniissel întreabă: