anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Cand vreti sa cumparati o carte, dupa ce va luati? Daca cititi primele pagini, sau primele randuri, spuneti-mi si mie daca ati cumpara o carte cu acest inceput :
"Orice poveste de dragoste are un început. Atunci când totul pare perfect, sau când pur si simplu nu-ţi dai seama ce e dragostea. Eşti doar un începător, care se îndreaptă cu paşi repezi către necunoscut, către viitor, auzind din vorbe îndepărtate că iubirea e frumoasă. Si totuşi, auzind asta de la nişte necunoscuţi care n-au iubit niciodată.
Viaţa mea se împarte în două: înainte de el, si după el. Dar şti ce e cel mai rău? Că înainte de el, nu-mi
mai amintesc nimic. De când el a apărut in viaţa mea, simt că trăiesc, că respir. Respirăm acelaşi aer, dar la ce bun, dacă nu ne iubim? Nu ne iubim. De ce? Nu ştiu, nu ştim. Nimeni nu ştie. Si dacă vreodată se va găsi vreun deştept care crede că stie, să-mi spună si mie. Oricum, eu tind să cred că din orgoliu. Cât înseamnă o vorbă bună, un compliment? De ce nu oferim complimente? Dar ne place să primim, nu? şi asta cred ca o facem, sau mai bine zis nu o facem, tot din orgoliu. Poate asa e si cu iubirea asta.
De felul meu sunt foarte orgolioasă, nici nu stiu de ce. Nu eu vreau să fiu aşa. Poate doar eu am o poveste de dragoste frumoasa, sau poate nici nu o am. Cine ştie?
Te iubesc. Nu pentru că iubirea e gratis, ci pentru că aşa imi spune inima. Când mă atingi, trec dincolo, trec în starea din care nimeni înafara de tine nu mă mai scoate; acolo unde suntem doar eu şi cu tine. A da. şi marea. Acolo, unde soarele răsare cand vi tu, tastând in mii de bileţele ' te iubesc', căut ând răspunsuri pentru fiecare intrebare, socotind de ce poţi iubi. adunând iubirea cu răbdarea, scazând ura.si.a da, mai sunt şi indragostita!
Pescaruşii zboară deasupra capetelor noastre, formând cercuri şi inimioara în aer, eliberând sentimente, dându-le frâu liber, să plece, să dispară, cautând un alfabet al nostru, care să fie şi al lor, cautând lumea noastră, încercând să intre în ea. Esuând. Încercând din nou, dându-se bătuti, fără dorinţa de răzbunare, fiind într-o permanenta stare de confuzie, iar tu, cu buzele ude şi moi, care-mi ating uşor vârful urechilor, imi repeţi în şoaptă 'te iubesc', apoi intrăm în mare si ne înecăm în ea, ne lăsăm dusi de val, pâna când cineva ne va aduce înapoi la mal.
1 new message. Show.20:24. Era el. "Te iubesc!"-Reply- "şi eu!" * Send message to Victor.
Am adormit. Când m-am trezit, el era acolo, aşteptând ca eu să deschid ochii."
V-am mai zis ca m-am apucat sa scriu o carte; acesta fiind motivul pentru care vreau sa va aflu parerea.
Pentru comentarii urate, mergeti in alta parte. Fundita si multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*

Inceputul este foarte interesant si creativ.acum chiar sunt curioasa cum este continuarealaughing
Da! sincer chiar as cumpara carteahappy
:*

3 răspunsuri:
| cosmina05 a răspuns:

Cartile pe care le cumpar sunt dupa numele lor. felicitari pentru inceput!

| คηĐЯээд a răspuns:

Buna.
Ca sa citesti o carte bune trebuie sa o si intelegi.
Deci depinde de varsta ta.
Daca iti plac romanele poti cauta ceva mai usor.
Poti intreba bibliotecare despre aceea carte, iar ea va fi obligata sa iti raspunda.
Eu acum citesc :"Ecouri in memoria timpului"
Tot un roman, care este minunat.
Desi greu de inteleg la inceput am cautat la internet un rezumat si l-am citit.

Bafta la cautarea cartii.

| lordbogdan a răspuns:

In nici o ordine,niciodata nu te uiti la primele randuri a unei carti, daca vrei sa citesti ceva bun, pentru ca autorul poate fii imprevizibil si poate sa lase actiunii sa se dezvlote pe parcursul carti. fundita?big grin