Întrebare recomandată | maryo238 a întrebat:

Hei! care e mai buna, royal canin sau pedigree? eu unu zic ca ambele is bune, dar am auzit ca se zice despre pedigree ca e o mizerie de mancare si nu stiu ce. e chiar asa de rea? vrea sa veniti si cu argumente, de ce ati ales aia si nu aia. multumesc. {funda}

Răspuns Câştigător
| Radeas1 a răspuns:

Nu neaparat ca e extrem de proasta. Dar unii caini, ca al meu, sunt mai sensibili la ea. Da, e printre cele mai bune, dar daca o comparam cu Royal Canin, royal canin iese invingator.

7 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Toate sunt chimicale cu preturi diferite, de aia cateii prefera mancarea gatita.reclame negative isi fac firmele intre ele.

| Radeas1 a răspuns:

Clar Royal Canin. Bichon-Caniche-ul meun nu suporta pedigree, dar adevarul e ca....cam miroase pedigree. Royal Canin este mai bun. Daca nu ma crezi, uita-te pe cutia de la pedigree si cea de la royal canin si fa si tu o comparatie.

| maryo238 explică (pentru Radeas1):

Dar totusi, e asa proasta mancarea pedigree, eu unu credeam ca are o reputatie, ca e una din cele mai bune.

| Aela a răspuns (pentru Radeas1):

Mai bine intreaba veterinarul cu ce e bine sa hranesti cainele ca sa fi sigura ca nu ii faci rau cu mana ta

| Radeas1 a răspuns (pentru maryo238):

Nu neaparat ca e extrem de proasta. Dar unii caini, ca al meu, sunt mai sensibili la ea. Da, e printre cele mai bune, dar daca o comparam cu Royal Canin, royal canin iese invingator.

| Sanziana88 a răspuns:

De departe cea mai buna este royal canin... pedigree este ridicata doar din reclama. www.pentruanimale.ro/landing/royal-canin-junior iar aici gasesti mai multe tipuri de mancare de la royal canin dar pentru juniori

| MihayAndrey a răspuns:

Daca e sa o luam asa, royal canin e hrana de PRIMA CLASA in timp ce pedigree de a 3-a. Gandeste-te, royal canin costa 15-20 lei kg in timp ce un sac de pediegree de 10kg costa 55lei.

| cainirasapura a răspuns:

Mancarurile f. bune sunt cele din gama superpremium.O alternativa mai accesibila calitate/pret o au mancarurile din gama premium ex.Bewi dog (o mancare foarte buna calitativ in comparatie cu pedigree si la un pret accesibil) http://www.zoofast.ro/bewidogbasiccroc15kg-p-6496.html