| rose21 a întrebat:

Hei, ce-i mai pot da pisicii mele sa manance in afara de mancare de pisici? Ce are voie si ce nu are voie sa manance puppy dog eyes? Funda :*.

6 răspunsuri:
| YoCookieMonster a răspuns:

Ii poti da orice fel de mancarewinking Numai sa nu-i dai oase[de peste sau orice fel de carne, dar mai ales de peste], caci :
-Se poate bloca osciorul in esofag
-Perforeaza stomacul sad

Deci ai grija, daca observi ca de la anumita mancare pisica are diaree sau vomita, o scoti din meniul acesteia.
Sper ca te-am ajutat :*

| NevastuicAaA a răspuns:

Incearca sa ii dai de toate si vezi ce mananca.
Pisica mea e mofturoasa si vrea numai carne sau wiskas, este si pofticioasa si ma uimeste cateodata ce mananca.
Incearca sa nu ii dai numai carne pentru ca nu o sa mai vrea altceva.Deci mai rar.Ii dai de toate.

| viotedy a răspuns:

Ficat,carne tocata-fierte.lapte cu paine sau cu granule, mananca si sarmale sau ce mananci tu.

| CătălinKeenshi a răspuns:

Incearca tot si vezi ce manancawinking
Dar mai precis mananca : paine inmuiata in lapte, carne, peste... ETC
Sper ca te-am ajutatwinking

| xXxGABYxXx a răspuns:

Are voie sa manace aproape de toade uide cu cemi Hranesc eu pisicile cu paine muiata in ceva (bors, ulei de la carne etc) oase lapte bucati de carne etc

| Maninwhite a răspuns:

Sa nu ii dai ciocolata... in niciun caz!
Eu am 2 pisici. Una dintre ele, Tina e innebunita de lactate (lapte in special, iaurt simplu, iaurt cu fructe). Iar cealalta pisica, Fredy, ii plac lucruri gen ceapa sau mezeluri. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?batting eyelashes