| LissaLy a întrebat:

Hei! Ce parere aveti de Fujifilm Finepix s8200? Vreau sa il comand de pe eMAG si mai vreau pareri. Stiti ceva de el, face poze bune, daca da, imi puteti arata? Daca nu, nu conteaza, numai sa imi spuneti ceva de el, daca aveti habar. Merci! happy

7 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

Nu te astepta la performante mari de la un bridge camera! Oricum este mai bun ca o "sapuniera" si pretul de 770 este unu "corect"
http://www.ephotozine.com/article/fujifilm-finepix-s8200-review-22937

| Dismally a răspuns:

Este buna, cam mare pentru o camera compacta dar are un zoom optic bun happy

| viotedy a răspuns:

Surprinzator de mic pretul pe emag.Sunt bune fineprixurile, am unul dar alta serie.Filmeaza fain.

| LissaLy explică:

Nu, vreau detalii, pareri exacte, pozele ies bine, le face bine, merita? Va rog, nu v-am intrebat ce parere aveti de pret, vreau pareri exacte si, daca exista, chiar experienta sau cine are sau a vazut, please! Multumesc.

| Cronki a răspuns (pentru LissaLy):

O fotografie de calitate cere mult mai mult decat o camera performanta! Am imprumutat DSLR-ul meu unui nepot la o onomastica si s-a intors cu niste poze mediocre. Atunci cand nu stii sa foloesti expunerea, diafragma si sensibilitatea ISO, pozele ies mai proaste decat daca erau facute cu un telefon mobil!
Finepix s8200 este o compacta cu un senzor de imagine mic si cu un obiectiv limitat. Tot ce pot sa zic e ca diferenta intre o poza facuta cu o "sapuniera compacta" si acest "bridge" nu este prea mare, dar ai unele facilitati mai apropiate de un DSLR (EX: "defocalizarea fundalului" la poze facute cu o deschidere de f/2.9 http://forum.mflenses.com/userpix/20124/big_3889_DSC02415_1.jpg

Daca ai inclinatii si iti place fotografia, mai pune ceva bani deoparte si cumpara un 60D ori macar un 600D.

| LissaLy explică (pentru Cronki):

Sau altceva gen, nu stiu...eos 1100d? cum e?
intreb pentru ca am facut poze cu un DSLR al unui coleg si imi place foarte mult ce iese dintr-un aparat foto din genul asta.

| Cronki a răspuns (pentru LissaLy):

1100D e cam "uzata moral". Dar ce conteaza la un DSLR e obiectivul. Un obiectiv de calitate atasat unui eos 1100D face ca poza sa fie mai buna cu 50 - 80% si poate concura cu o fotografie facuta cu o "profesionala". Toate modelele precum: 1100D, 100D, 550D, 600D, 650D, 700D sunt DSLR-uri (entry-level).
60D, 7D, 6D, 5D, 1D sunt DSLR-uri (profesionale).