| perceive a întrebat:

Ce pesti se pot tine intr-un BOL?

17 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Intr-un BOL cu apa pestele este un chinuit, insa "pestele" de uscat beneficiaza...ne-ai luat peste picior, nu?

| ana0metalhead a răspuns:

Creierul prostilorlaughing

| ana0metalhead a răspuns:

Mama... imi cer mii de scuze
nu am raspuns eu
cred ca varmiu scuze inca o dtabig grinbig grinbig grinbig grin imi pare sincer rau

| Trefla a răspuns:

E chiar asa scump sa dati 200lei pe un acvariu de 20-30l? Nici betta nu poate fi tinut fericit intr-un bol de 0000. 00001 ml ca la voi se aplica regula "Daca nu moare e sanatos"

| lucu a răspuns:

De apa dulcehappy dar nu recomand sa ii chinuiesti mai bine cumparale un acvariuwinking

| diva99 a răspuns:

Pai nu prea stiu asa ca tin cu ana003

| Zambet a răspuns:

Parerea mea nici unul. e prea mic spatiul ca sa se poata misca oricat de mici ar fi pestii.Nu fa prostia asta! mie mi-au murit pestii ca i-am tinut intr-un acvariu ff mic. Te sfatuiesc sa nu ii tii in bol!winking

| perceive explică:

Ana003 ce zici sa nu mai postezi la intrebarile -prostilor-? ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa te vreau perceive rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Betta dar nu si carasi cum vezi in filme deoarece raman fara aer si mor poti sati pesti daca ai filtrare dar bolul tca rebuie sa fie mare dar gasesti in cora pantelimon bol la 95 lei cu lumina dar nu stiu daca iti da si filtru mai au si acvari de 2l la 41 lei pentru betta dar iti da mancare solutie si pietris si mai au la 29 lei 6l dar e o prostie fara nici un echipament

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pesti mici si pana in 13

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti recomand sa pui un alt pestisor cu "Albastriorul" tau pentru ca spatiul este destul de mic. Eventual, mai incearca sa-i gasesti o femela matura. Daca vrei neaparat sa mai aduci un locatar in garsoniera lui, poti incerca cu un Gurami albastru sau galben, care sunt din aceeasi familie cu el si rezista in spatii mici si neoxigenate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur poti tine doar un bol de sticla si sa fie ca-un acvariu numai forma rotunda sau sferica si sa aiba si fund poti tine multi mesti daca-i mare si incapator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un beta intr-un bol de 7 l de o luna si e ok. inoata cat e ziua de lunga

| blue23 a răspuns:

Beta Splendys, Beta Clovn(este superb), Carasi si Pestii cu Sapcuta(ultimile 2 specii fac multa mizerie si cresc prea repede)winking

| Jdjdnf a răspuns:

Betta,guppy(6) și ori ce fel de tetra(5)

| Baciu_Alexia_1998 a răspuns:

Eu spun ca Peștele betta apropo celor care au adăugat comentarii negative dacă sunteți niște inutili sa nu puteți avea grija de un peste cumpărați a acvariu ca sigur nu moare

Întrebări similare