| Ilovepets4ever a întrebat:

Hei, cum o pot convinge pe mama sa îmi cumpere un cățel? Eu acum o lună sau mai puțin a dat un bichon de 5 luni din cauza obrazniciilor pe care le făcea, bineînțeles că femeia la care l-am dat nu prea vrea să îl mai dea inapoi. Vreau sfaturi ca să o pot convinge pe mama sa il ia înapoi.

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Cand iti iei u animal de companie, trebuie sa ii acorzi mult timp, cu atat e mai greu daca stai la bloc. daca e un catel tanar, e foarte deschis la a face nazbatii si de aceea trebuie sa iti petreci timp cu el, pentru a-l invata ce e voie sa faca si ce nu.mai bine iti iei un catel ajuns la maturitate, acela nu v-a roade papucii si mobila, dar se v-a juca cu tine.asa ca ii poti spune astea mamei tale, asumandu-ti ca din timpul tau liber sa ii acorzi atentie si lui

| Violleta2022 a răspuns:

Dac aai dovedit ca nu poti avea grija de un catel, atunci mama are dreptate sa-l dea si sa nu-ti mai ia niciunul.
Cand mai cresti si o sa dovedesti ca esti responsabil si poti s aia grija de un animalut, poate iti va lua alt catel, intre timp, trebuie sa inveti sa te comporti civilizat si sa nu-ti mai superi mama.

| GinoLANETTI a răspuns:

Nu cred ca mama ta il va lua inapoi, odata ce i-ai demonstrat ca nu esti capabila de a avea grija deun animal de companie. Incearca pe viitor sa ai grija de ce ti se incredinteaza si sa nu o mai dezamagesti si poate iti va lua alt animal de companie.