anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! de curand mi-am cumparat un pui de rottweiler ..intrebarea e urmatoarea : El este negru cu galben ca toti rotweileri numai ca in anumite parti cum ar fi in spate la membre sau sub gat parul este mai mult alb-galbui decat galben ca pe tot corpul .......ma intreb oare cu cat creste mai mare va fi la fel ca cel de pe tot corpul? sau va ramane deschis pentru ca mi se pare dubios pentru ca nu am mai vazut rottweileri cu parul de sub gat mai deschis decat celalt totul are 2 culori galben si negru. Ma puteti ajuta? Oare asta inseamna ca nu e de rasa pura? sau ramane asea ori cu timpul se va schimba?

Răspuns Câştigător
| ShakyBettySweet a răspuns:

Nu te speria.Inca e pui, are tot timpul sa se dezvolte.Blana i se va deschide la culoare si in unele locuri se poate inchide.Si in plus, poate fi mai deosebit fata de ceilalti, nu as vedea in asta o boala sau o problemawinking happy

6 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Nu are voie sa aiba alb-galbui, doar negru cu roscat.

| Rebeca21121 a răspuns (pentru viotedy):

Nu are tot gatul decat partea care o au toti rotweileri, gatul este negru cu un fel de crem

| MEIALI a răspuns:

Du-l la veterinar, poate e bolnav. Daca nu e atunci o sa se schimbe cu timpul.

| Narcys21 a răspuns:

Nu stiu

| CoCoPitikA a răspuns:

Buna! S-ar putea, sa fie mai deschis la culoare cand va creste mai mare in unele parti.Nu te ingrijora, daca este provenit din rasa pura, nu are cum sa fie corcitura!winking