Buna! ma bucur ca inca mai exista iubitori de aceasta rasa in tara! de obicei, lumea opteaza pe bichoni sau yorkie...
Eu am un caniche miniature, il tin in apartament si nu am nici o problema cu ea! este foarte cuminte si iubitoare.Nu,daca ii acorzi atentia necesara si de plimbari, de care are nevoie orice caine, nu ai nici o treaba cu el.
Daca iti scoti cainele regulat, cu siguranta ca se va obisnui in cateva saptamani.Pana atunci, ii poti cumpara niste scutecele din petshop(un fel de paturica) si isi va face acolo treburile, ma rog, catelusa mea la inceput isi facea treburile tot pe gresie
4.Depinde cum il dresezi, Mia, are orele ei fixe de plimbare, dar atunci cand are nevoie tare, se duce la lesa si da cu labuta in ea si plange
5.Nu,nu lasa miros.Am avut musafiri, care nici nu au vrut sa ne creada ca avem un caine in apartament.Nu e asa pretentios la baie, eu ii fac baie odata la 3-4 saptamani, nici nu e bine mai des, isi pierde din imunitate.In general, aceasta rasa au probleme cu urechile, pentru ca le au lasate.Trebuie sa o stergi din cand in cand in urechi sau sa o duci la veterninar sa faca acest lucru.Majoritatea caniche-lor au afectiuni la urechi.
6.Nu e deloc un caine lenes.Se adapteaza cu stapanul.Sunt zile cand ma trezesc pe 12-13 si altele cand ma trezesc mai devreme.Mereu cand ma ridic din pat,se ridica si ea, niciodata nu pleaca mai devreme.Mia e foarte jucausa, destepta, daca as sta sa "promovez" aceasta rasa, nu cred ca m-as opri vreodata.
8.Nu,nu lasa par, este printre putinele rase, care nu lasa par, este un caine hipoalergenic.Nu are blana, are par, la fel ca oamenii.Trebuie pieptanat odata la cateva zile, daca nu, se incalceste parul.
Daca mai ai intrebari, scrie-mi pe privat.Ma bucur ca te-am ajutat.Pup:*
1. Daca stai la apartament, eu as zice sa iti iei un poodle mini. Toy-ul este prea mic si standard-ul prea mare.
2.Atata timp cat ii oferi necesarul de miscare zilnic, il poti tine si intr-o garsoniera ( plimbarea trebuie sa ii consume aproape toata energia, adica o plimbare ar fi 1:30 - 2:00 ore)
3. Sunt multe subiecte pe internet pe tema aceasta.
5. Are mirosul lui de caine, dar nu miroase puternic.
6. destul de energic
7. atata timp cat il obisnuiesti de mic sa stea singur, nu vei avea probleme
8. Daca il periezi zilnic 10 min. nu ai probleme
4. In primele zile ii pui pampersul (pad-ul) langa usa. dupa ce se invata sa faca pe el il iei de acolo (dupa vreo 2 luni) si vei sti de fiecare data cand se duce la usa ca vrea sa isi faca nevoile
Sasukesmecherul întreabă: