| RoooneyThePuf a întrebat:

Hei!happyDoresc sa-mi cumpar un Nikon d5100 de la Altex. Online este o oferta la 2347 lei si da cadou o geanta, un card SD de 8 Gb si un DVD cu un curs de fotografie.La sucursala din orasul meu este la pretul de 2500 lei(nu ca online) si nu primesc niciun cadoustraight face(ps.Camera doresc s-o iau in rate.)E corect asa?big grin nu ar trebui sa fie aceleasi oferte?

Răspuns Câştigător
| luciagb a răspuns:

Nu este asa de anormal sa fie mai ieftin online. De obicei sunt diferite oferte, iar cel mai des acestea sunt online. Nu e nici o diferenta alarmanta intre cele 2, deci nu ar trebui sa-ti faci griji. happy

5 răspunsuri:
| 4827 a răspuns:

Cat timp dureaza cea mai lunga rata?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4827):

Mai bine iti cumperi un coolpix p500.
este mai usor
are un zoom fantastic
filmeaza fullhd,
are expunere manuala si automata la fel ca un aparat profesional
etc

| TheHeineken a răspuns:

Mereu este mai ieftin online decat in magazin mai bine il iei in rate atunci cand il comanzi online este posibil sa mearga

| Photos a răspuns:

Mi-am luat azi unul! Si mie era sa mi se intample la fel, dar i-am zis tipului"Pai pe net am vazut ca pretul este de 2299, si da cadou si un card de 8Gb si o geanta".A verificat si mi-a dat cadourile! In total, cu un trepied de 153 de cm si un set de curatat, am platit 25 de milioane!

| DeeaAndreea123456789 a răspuns:

Pai gandeste-te ce e prea ieftin posibil sa nu fie adevarat...(Un Nikon, orice fel e mult mai scump) MAI ales daca e dslr BE CAREFUL