Din punct de vedere, cuparea si taierea cozii sunt interzise, dar nimeni nu te opreste pe strada sa-ti dea amenda. Din cauza legii nu mai sunt multi medici care fac astfel de operatii de estetic. Nu am mai vazut un bichon-caniche cupat. Asa ti-a zis medicul sa-l cupezi? Daca da eu cred ca e bine sa mai ceri parerea cel putin unui alt medic. Eu nu am mai auzit asta pana acum si nici caini sa fie cupati pentru asta.
Sfatul meu: mergi la cel putin un medic sa vezi ce iti spune si el.
Nu cred ca ar fi necesar si nu cred ca catelul tau va pati ceva daca nu-l ciuntesti, nu-i tai coada si urechile. Special am cautat pe google imagini ale rasei catelului tau, si a vazut ca nu au coada taiata sau urechile taiate. http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nu este ilegal asa ceva, dar acuma mai conteaza si rasa cainelui. eu stiam ca numai la Rottweileri si la Pitbulli se taie caoda/urechile.
Nu cred sa primesti amenda pentru ca ceea ce vrei sa faci e pentru binele cainelui.
Nu se primeste amenda.Pretenu meu o taiat coada cu toporu singur la el acasa.Am vazut multi pitbuli, boxeri etc cu coada taiata.
Eu nu am zis că vreau să îl chinuiesc sau să-l maltratez.
Pitbulli cu coada taiata
p.s. cam sadic prietenul asta al tau, mie mila de saracul caine.
Nu este ilegal deoarece si eu am avut o catelusa pe care am primit-o cu coada rupta si nu ne-a dat amenda!
Ane758 întreabă: