| alexRE a întrebat:

Hei fratilor, am si eu o intrebare.Am vazut acum cateva zile la tv o femeie care realiza tablouri din seminte, m-a impresionat foarte mult lucrarile ei, si as vrea sa incerc si eu.
Numai ca nu stiu exact procedeul si unde pot gasi seminte ca de exemplu de mustar, piper la borcan (nu neaparat la borcan dar sa fie multe).
A da si daca cineva e din bacau ma poate directiona catre vreun magazin unde pot gasi varietati largi de seminte? Dau funda la cel mai folositor raspuns.

Răspuns Câştigător
| gabrielgypps a răspuns:

Mda, pai in primul rand trebuie sa gasesti multe seminte, de obicei semintele se gasesc primavara prin toate pietele si in toate magazinele.la pietari gasesti cel putin 20 feluri de seminte si la florarii, fara numar.
apoi iei un desen simplu, o floare de exemplusi pe fiecare linie pui un plastic de 3 cm inaltime, facut din film de radiografie de exemplu.il pui vertical sa astupe esact linia. apoi in toate compartimentele(uitasem, trebuie sa colorezi inainte desenul si sa selectezi ce seminte folosesti pentru fiecare culoare ce ai dorii s-o aplici)versi semintele selectate in functie de culoare. ultima data scoti usor plasticele si gata desenul.
vezi ca si boabele de grau, orz, orez, porumb, fasole, mazare.etc sunt foarte bune si viu colorate. bafta.

0 răspunsuri: