| cnvv a întrebat:

Hei!
Ieri mi-am sterilizat cainele. Dupa ce l-am adus acasa, bineinteles, inca mai era ametit. Peste vreo careva ore, s-a trezit la realitate, insa nu avea aceeasi mobilitate ca inainte. Spre seara a vrut sa se linga la operatie, insa eu nu am lasat-o (pana pe la vreo 1 noaptea, la naiba).
Acum s-a trezit, insa de cand s-a trezit sta doar sub pat si nu vrea sa iasa de acolo. De ce? Cum o fac sa iasa de acolo?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca este post-operator gen, mai lasa-o putin, isi revine, dar totusi este sterilizat mai dureaza pana isi revine la normal, pune-i mancare, apa, daca vezi ca dupa 1 zi tot are stari urate, intreaba medicul, poate are ceva medicamente de calmare sau ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este complet normal sa se comporte asa. Ai spus " lasat-o ", sa inteleg ca este de gen feminin deci operatia a fost mai complicata la ea, este normal sa ii ia mai mult timp ca sa se obisnuiasca cu "schimbarea " si sa fie un pic mai apatica in urmatoarele zile. Discuta cu medicul tau veterinar ca sa stai tu linistit.

Incearca sa o momesti cu mancare, eventual fierbe putin pui -poate o convingi asa sau cu mancare umeda. Am auzit de firma Piper, pare destul de ok la ingrediente mai ales la pretul pe care-l are : https://www.petshopconstanta.com/......-5780.html sau poti sa optezi pentru applaws - este cu mult mai ok la ingrediente, cam acelasi pret dar cantitatea mult mai mica :)) : http://pentruanimale.ro/......150-g.html

| KiszMy a răspuns:

Este ca și când te internează și îți aplică un tratament împotriva voinței tale, apoi când te trezești ești confuz și niciodată nu vei mai fi ca înainte (întocmai ca și animalul de care spui).

| Maria1100 a răspuns:

Ademenestio cu carnita fiarta, bucatele de cascaval, etc. Ca sa nu se mai linga poti sa i pui un culer protetor special pentru caini / pisici. Poti cauta pe google sa vezi cum arata gulerul protector. Dar cred ca gulerul se gaseste doar online. Funda?