anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Imi doresc foarte mult un bichon ( maltese, bolognese, Havanese, frise ),yorkshire terrier toy, westie,mops, daca oferiti unul spre adoptie sau vindeti ( in aceasta perioada parintii mei nu pot sa dea multi bani, max. aproximativ 50 de lei ) Puteti scrieti aici adresa de email, prin mesaj privat, sau poate adresa de facebook. Poate fi si metis, nu ma deranjeaza.
Ps. Sunt din Brasov, si nu pot sa merg in alte localitati dupa caini, doar daca e curier.

12 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Pai ma fatuca, crezi ca iti vei permite sa ai grija de un caine daca tu nu ai numai 50 lei?
50-60 lei cheltui pe mancarea a unui catel!
Ei au nevoie de mancare speciala,vaccinuri,anti deparazitari, plimbari pe afara, lesa, zgarda, jucarii..In caz ca se imbolnavesc trebuie dus la veterinar.
Nu inteleg de ce vrei unul de rasa daca nu iti permiti unul, mi-ar fi rusine sa cer un caine de rasa pe gratis.Dar tu chiar nu te simti?
Mai cresti, mergi la munca si iti vei permite unul!

| biwltyad a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Ha ha! Eu oricum doar intrebam, si in plus eu ziceam atat sa fie pretul fara vaccine, deparazitari, etc, Alea le mi le permit, stiam ca nu sunt m ulte sanse, dar poate, poate se gaseste, eu oricum ma gandeam pe moment, caci ziceau parintii mei ca daca vreau unul mai scump, trebuie sa mai astept.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru biwltyad):

Mda sigur!
Mai cresti si judeca.

| AnonimKidd a răspuns:

Buna! Nu o sa-ncep sa-ti spun chestii de genul asta:''ca il ceri pe gratis'' sau ca ''nu gasesti la pretul asta''. Unii oameni cand au mai multi pui chiar si de rasa nu mai pot sa-i ingrijeasca fiindca costa bani(mancarea, vaccinurile, jucariile de ros etc...) si atunci ii dau chiar si pe gratis.Trebuie sa te gandesti putin:deci momentan parintii tai nu sunt acum intr-o situatie buna financiara.Mai asteapta putin, fiindca ca sa ai un catelus sanatos trebuie sa-i faci vaccinurile, trebuie sa-i dai de mancare, etc. Daca tu il cumperi acum cu 50 de lei ai bani de vaccin.de macare, de sampon etc? De exemplu si eu am caine(chow chow) si am platit ceva bani(1600 lei) pe el si bine-inteles ca e de rasa.Ne-am dus cu el la veterinar, ne-a spus ce mancare sa-i dam.Si ghiceste cat costa mancarea:20 de lei/kg.Cand e mic trebuie sa-i faci vaccinuri care m-au costat 100 de lei/vaccin. Jucariile de ros, lesa, hamul, picaturile antipurici pentru blanita, samponul etc. si astea costa bani.Intr-adevar poti gasi METIS la 50 de lei, dar de rasa putin probabil cu 50 de lei.Sa stii ca nu am vrut eu sa ma au desteapta, am vrut sa incerc sa alegi ce e bine si sa incerci sa intelegi. Oricum decizia de a-ti cumpara sau nu caine e la indemana ta.

| adelinna21 a răspuns:

Pune un anunt pe publi24.ro. si eu tot ca tine eram.dar pana la urma am gasim un shar pei la pret convenabil si dupa 2 zile o doamna m-a contactat ca sa imi dea un caniche de talie medie. exact ce imi doream prima data.bineinteles ca a durat putin cam o luna de zile pentru ca nu mereu da cineva un caine. poate ai noroc ca mine.bine ar fi sa gasesti persoane care vor sa pelce in alte tari pentru ca atunci ca sa il dea mai repede il dau si mai ieftin. daca te intereseaza iti pot da adresa de e-mail sau nr de tel a acelei persoane.mi-a parut nespus de rau.pacat ca eu nu sunt din Brasov ci din tg-jiu si e mai greu.

| adelinna21 a răspuns:

Http://mercador.ro/......DiL3M.html uite ce micut am gasit. poate reusesti sa il iei pe el.sau intra tu mai des pe siteuri cu anunturi si poate vei gasii.bafta

| 96SeB96 a răspuns:

Cu 50 de lei abia daca ii ei de mancare sau ii faci un vaccin... serios un caine de rasa mai aless bichon sau yorkshire costa de la 100 de euro in sus...
nu il lua ca sa il chinui...

| biwltyad a răspuns (pentru 96SeB96):

Voi nu intelegeti ca eu imi permit lucrurile astea, doar catelul fara restul sa fie 50, ca eu mai incolo, daca nu gasesc cu pretul asta, tot iau mai scump, dar acum daca nu aveti nimic de scris care sa ajute omul, nu mai scrieti nimic, caci eu niciodata nu as lua un caine doar ca sa-l chinui!

| 96SeB96 a răspuns (pentru biwltyad):

Http://www.tocmai.ro/cauta?typ=1&q=bichon+malteze&ct=33&2&jd=all
http://www.tocmai.ro/cauta?typ=1&q=yorkshire+terrier&ct=33&2&jd=all
http://www.tocmai.ro/cauta?typ=1&q=mops&ct=33&2&jd=all
restul poti cauta si tu. sa iti faci o idee de preturi...
si deparazitare se face la varsta de 5 saptamanii, cand inca mai are nevoie de lapte matern, iar puiutii se iau in general de la 8 saptamanii, deci chiar daca iti permiti deparazitarea asa nu conteaza cainele trebuie sa o aiba deja, pentru ca daca nu risca sa aiba alte boli...

| blueangel2001 a răspuns:

Buna si eu imi doresc ai putea trage o privire la centrele de adoptie canina din orasul tau sau http://www.eanimale.ro/anunturi/caini/oferte-adoptie/ cauta bichoni.

| biwltyad a răspuns (pentru blueangel2001):

Nu gasesc, dar mersi, esti singura care a incercat sa ma ajute si nu sa ma critice!

| blueangel2001 a răspuns:

Eu nu vroiam sa te critic in niciun fel si te inteleg am aceeasi problema mama mi-a spus sa mai astept un pic pentru unul sump de rasa.