| Bidilici_Sara_1995 a întrebat:

Hei! In vara, prin August, cred, o sa am și eu un puiuț de ciobănesc german pe care mi l-am dorit foarte mult.
As vrea sa pun niște intrebari celor care stiu:

1. Ce cantitate de mancare mănâncă (adică de ex. 500 grame).

2. Cu ce comenzi ar trebui sa încep la dresaj. Ce comenzi as putea sa îl invat.

3. Cat trebuie sa îl scot la plimbare? ( stau la curte, dar mi-am propus sa îl duc o data pe zi la o plimbare într-un parc care e cam la 15 min. Depărtare). In plus, e o problema dacă nu îl scot? Spun asta pentru ca joi de ex, in zilele de scoala nu cred ca pot sa îl duc.

4. Cum as putea sa îl fac sa nu înceapă sa mănânce găini? ???? E o problema destul de mare pentru părinții mei.

5. De câteva ori pe an plec cu părinții in alt oraș și niște prietene de familie vin sa aiba grija de curte. Cum pot sa îl fac sa aiba incredere in ele?

6. Cum se obișnuiesc CG cu alte animale? eu mai am câini și pisici.

7. Ce as putea sa ii dau ca un Bonus de mancare? Mi-am propus sa ii dau un ou fiert, cu tot cu coaja sfărâmată o data pe săptămâna. Altceva? Am văzut la un utilizator sa ii dau un morcov sa roadă. dar cum îl fac sa ii placa? ????. Altceva pentru tartru ce as putea sa ii Dau?

Scuze cu atâtea intrebari. Dau funda pentru răspunsul cel mai indetaliat! ♥️

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

La pct. 7
NU! că o să-l ducă gândul la găini și e... o problema destul de mare pentru părinții tăi.

| bogdan456 a răspuns:

La 1 depinde de cate luni are cainele
La 2 incepi cu comanda sezi apoi cu comanda culcat
La 3 Cel putin odata pe zi macar 1 ora
La 4 Pai daca e pui invatal cu gainile si cu alte animale pe cale le mai ai asa el o sa se obisnuiasca cu ele
La 5 daca se joaca cu el de cand i mic nu va avea probleme cu ele
La 6 lasa-l sa se joace cu animalele pe care le mai ai
La 7 mai bine nu-i dai ou nu e indicat
In rest sa-i faci vaccinurile la timp si sa nu il pui in lant pana pe la vreun an

| Bidilici_Sara_1995 explică (pentru bogdan456):

Mersi pentru răspunsuri. La unu ma refeream când e pui, dar si când va fi adult. Ambele?

| bogdan456 a răspuns (pentru Bidilici_Sara_1995):

Pai poti sa i pui in jur de 200-300 de gr daca are sub 5 luni si daca are peste poti 500-600gr

| Bidilici_Sara_1995 explică (pentru bogdan456):

Mersiiii ♥️?