| Mariuca4562 a întrebat:

Hei iubitori de hamsteri/porcusori de guineea! Am ceva de intrebat.
1.Cum pot face etaj la un acvariu?(la intrebarile 1, 2,3 vreau daca se poate videoclipuri)
2. Spuneti-mi jucarii ce le pot face din materiale reciclabile.
3.Cum pot face o casuta moderna? Ma refer la casa in care se ascund.
4. Vreau sa-mi dati poze cu acvarii in care sunt puse lucruri home made facute pentru hamster, precum si acvarii super utilate cu lucruri dinacestea.
5.Cum pot sa-i fac micutei mele un acvariu in care sa nu se plictiseasca niciodata?(puteti sa raspundeti cu videoclipuri sau imagini)
P.S Cu cat mai mare raspunsul, cu atat mai bine!winking Dau funda la primul raspuns care-mi place.

Răspuns Câştigător
| numerandom17 a răspuns:

Buna, scuze ca raspund doar acum, dar totusi, vreau sa iti spun cum m facut eu un etaj pentru hamsterei.

deci, am taiat mai multe bucatele de carton (cam 2 cm pe 2 ) si le-am lipit inter ele incat sa fie ca un piciorus. Eu cred ca am lipit cam 10 bucatele ca sa fie destul de inalt piciorusul. am facut 5 picioruse la fel. Apoi am luat o bucata de carton gros care am taiati ca sa incapa in acvariu, doar ca putin mai mica la lungime decat acvariul. Am lipit piciorusele in fiecare colt si unul in mijloc si am pus etajul in cusca, deasupra rumegusului. Daca vrei poti sa fci etajul mai inalt, adaugand mai multe patratele din carton la picioruse, sau poti face doua etaje.

Sper ca te-am ajutat happy

0 răspunsuri: