Eu spun sa lasi pisica acolo fiindca acolo este mai bine pentru ea. Adica pentru pisica e ca si cand te-ar lua cineva pe tine si te-ar pune sa locuiesti intr-un pod, eu spun sa lasi pisica acolo daca nu te gandesti la pisica o sa o iei acasa la tine dar daca te gandesti la ea o lasi acolo
Trebuie lasat unde a fost nascut, poate mama sa il va hrani. Daca nu il hraneste va avea un final tragic. Puii de pisica beau numai lapte de pisica.
Eu zic sa-l lași acolo pentru ca animalele s foarte grijulii cu puii lor...și daca l-ai lua acasă fiind nehranit va murii pentru ca nu si-a luat anticorpii din laptele mamaei la început fiind colastra
Nu pot sa iti spun daca sa iei pisica sau nu, dar, daca o iei exista sansa sa nu manance ce ii dai tu, ci doar de la mama ei. Daca este prea mica si pui mana pe ea, s-ar putea ca mama ei sa nu o mai accepte. Este dificil când esti intr-o astfel de situatie. Si mie mi s-a intamplat. Dar daca mama lui tot nu il va hrani, poate ar merita sa incercati sa ii dati voi sa manance. Succes
Eu cred ca e mai bine sa lasi pisica acolo findca poate veni oricand mama lui sa il alapteze