Ciobanesc German,Chow Chow, sau un yorkshire terrier, si daca ai garduri bune si un saint bernard, lup cehoslovac (poti sa pacalesti copii cu el spunand ca e lup si ca e agresiv, dar de fapt e foarte bland, am si eu unu si e cuminte, adora zapada!
Ia-ti un caine lup. Ti-ar pazi casa. Omul crede ca ce face el e bine si pentru animale. Cainele a fost nascut in natura si a trait milioane de ani acolo fara sa-si fi facut casa. I-a fost mai mult de cat necesar un barlog. Daca-i faci o cusca cu paie zice "multumesc".
Toate trei rasele pot trai si la curte.Maltezul e mai sensibil la frig, dar se obisnuieste si in final o cusca pe masura lui si plasata intr-un loc protejat de curenti, ii va ajunge.Nu toti oamenii tin ciinii, de rasa mica sau mare, in casa.
Eu zic sa-ti i'ei unul mic si dragut. Adica un Bichon Si-Tzu! ATENTIE nu Si-Tzu, Bichon Si-Tzu. E foarte frumos, am si eu unul! Ti'l recomand. PS nu nuaparat trebuie sa'l lasi in casa, dar sa mai ntre si el din cand in cand
Nu conteaza ce rasa de caine iti iei, toate din cele trei pot sta afara si pe timp de iarna, ii pui in cusca o patura groasa si gata, rasele acelea au blana nu par(eu am un yorki, el are par si pe timp de iarna trebuie sa ii pun o hainuta ) deci, ia-ti-l pe care vrei tu(parerea mea e sa iti ieu un labrador daca stai la curte) pup :*