...atunci este probabil sa fie si in calduri Dar cel Mai indicat este sa mergi cu el
La veterinar:* Sa va faceti bine!
Sarbatori fericite si tie! Motanul meu Facea Asa cand intra in calduri. depinde daca al tau e castrat sau nu. Cel Mai bine...mergi cu el la veterinar! bafta!
Cu placere!:* daca Mai ai nevoie de ajutor, cauta-ma!
...atunci este probabil sa fie si in calduri Dar cel Mai indicat este sa mergi cu el
La veterinar:* Sa va faceti bine!
Stiu de ce. Prima oara cred ca a avut nevoie la cutia cu nisip, iar a doua ca poate ca a fost vaccinat de curand.
Off...nici unul dintre motanii mei nu a fost vaccinat dar al meu s-a imbolnavit foarte rau. Si a murit. Dar eu nu am fost cu el la veterinar Asa ca du-te! Dupa s-at putea sa regreti! Mai ales. Al meu iesea Afara si Mai statea cu alte pisici. tu il lasi Afara?
Mersi! cel Mai bine, du-te la veterinar, Asa Poate ii vei face si vaccinurile din cate stiu nu sunt foarte scumpe... Parca se face un vaccin Chiar la
6 luni
Da...dar nu ti-l dau aici. Asteapta putin! Ti-l dau imediat prin pm
Auzi...trimite-mi tu mesaj cu id tau ca nu pot sa trimit mesaje pentru ca sunt "junior" x(
Uneori. Dar al meu este baiat deci... Poate ca a murit de boala! Imi pare rau. Poate ca daca era vaccinat mai traia.