Nu stiu, dar era micuta, daca te ajuta, bea numai laptic si inca nu mananca. Da, stie sa se catere, si mi e frica sa nu fi sarit in curtea vecinului meu
Păi verifică dacă se află-n curtea vecinului.
Buna! Daca stie drumul pe unde a plecat exista sanse sa se intoarca dar avand in vedere ca este asa mic... se puteau intampla multe lucruri cu el care sa il indeparteze de langa casa.Mai ai putina rabdare si vezi daca vine. Pune-i in culcus laptic in caz ca vine si verifica daca lapticul dispare sau nu (asta daca il zii in casa... ca afara il pot manca alte pisici ).
Pai nu stiu ce l a facut sa plece... din prima seara se tot catara pe mine, torcea, mi a si clipit(am vazut la o emisiune ca daca o pisica iti clipeste inseamna ca te iubeste sau ca ai control asupra ei). avea si un culcus calduros si nu stiu de ce a plecat. nu avea motive
Pai daca i-a placut cum ai tratat-o si nu a fost fugarita de vreun caine sau speriata de alte chestii va veni innapoi.Si pisicii mei pleaca de acasa si vin cand au ei chef si sigur si pisicul tau va face la fel