Carnea (peste, vita sau pui) trebuie maruntita sau taiata fasii subtiri, in asa fel incat testoasa sa o poata inghiti. Legumele (rosii, salata, spanac etc.) se toaca marunt.
Legume si celelalte sa-r putea sa nu manance de obicei cele de uscat mananca fructe si legume.
Mananca orce carne fiarta si insecte mai mici, purici de balta de la magazin si alte mancaruri speciale pentru testoasa.
O hranesti de vreo 4 ori pe zi sau cand i se face foame si sa nu-i lipseasca o insulitza si lumina altfel nu va trai bine.
Pai din cunostiintele mele unei testoase ii trebuie 3/4 carne si 1/4 legume.Carnea(peste,vita sau pui)trenuie maruntita sau taiata fasii subtiri, astfel incat sa o poata inghiti. Legumele(rosii, salata, spanac etc.)trebuie si ele tocate marunt.Se stie si ca trebuie ca in apa in care stau sa fie destula incat sa-si poata scufunda capul pentru a putea inghiti mancarea.
Puteti crede ca ce am zis eu este cam tras de par, dar din cunostiintele mele asa este.
O hrana echilibrata pentru testoasele de apa ar trebui sa contina 3/4 carne si 1/4 materie vegetala.