Dacă doarme adânc, mult și se aude că respiră des și tare, s-ar putea să aibă febră.
Tratament primește?
Noi aici nu te putem ajuta cu nimic.
Mergi din nou la veterinar și, în caz că nu mai are tratament, să îți dea altceva mai puternic.
Când îi dai mâncare încearcă să-l păcălești cu usturoi. Faci mujdei și îi dai să mănânce combinat cu ceva, evident. Nu o să-l pape așa gol. Încearcă așa 2-3 zile. Usturoiul e împotriva răcelii, viermișorilor.
Tratament ia de cateva zile, jumate de pastila de 2-3 ori pe zi, are pana acum facute 8 injectii
Ce ar putea avea? Are asta de cand i-am facut baie ultima oara si cel mai probabil nu l a uscat bine si lui neplacandu i caldura are un obiei de a se duce sub pat la racoare.
Vreau sa mi spuneti, este grav, sa ma astept la ce i mai rau? Sa ma linistesc macar
Ai băgat frică în bietul câine. L-ai traumatizat după câte văd, din ce ai zis acolo.
Când îi faci baie vezi să NU fie prea caldă apa, să fie doar călduță și NU îl usca cu uscătorul, șterge-l bine cu prosopul și lasă-l să umble prin casă, se usucă singur, dar NU îl mai lași afară în frig după baie, doar a doua zi.
Eu zic că o să își revină, dar fiind de talie mai mică, corpul e mai slăbuț și durează mai mult să-l pui pe picioare.
Zic să scazi un pic temperatura în cameră, să NU fie cu limba de 5 km de căldură, dar nici frig, doar schimbat aerul. O răcit bine săracul.
Oare de ce nu-i place căldura? Pentru că l-ai ars, ori cu apa, ori cu uscătorul.
Sub pat e praf, și când s-a ascuns sub pat, posibil să fi inhalat praf și așa să apară viroza.
Și dacă se bagă fix sub pat, clar, de frică o face.
Pt ca e un shih tzu, blana mare, evident ca nu i place caldura, nu i place nici macar sa stea in pat
Nu inteleg afirmatia ta 'l ai traumatizat din ce ai zis acolo'
Te rog argumenteaza
Adică i-ai dat exact ce NU îi place unui câine: apă caldă și aer cald de la uscător. Ce nu ai înțeles?
Faptul că se bagă urgent sub pat, după baie, e dovada clară că îi este frică. Frică de ce? Am zis deja.
Și eu am câine și am observat ce NU îi pică bine.
Tu faci ce consideri că e corect, doar e câinele tău.
Are șanse mari să-și revină, părerea mea. Acum, nu știu și ce vârstă are, dar sper că NU 3 luni!
Are 5 luni
Tânăr și prea repede o ajuns la veterinar.
Eu zic să urmezi tratamentul și să speri că o să fie bine. O dată ce a ajuns la veterinar, măcar e sub observație și primește tratament. Una e să ai tratament și alta e să nu ai.
Și la 5 luni ai lui, vindecarea vine greu, de ce? Pentru că i-a tratament în doze mici, după vârsta și greutatea lui. Nu poate lua doză mare! Durează mai mult să-și revină, față de unul de 5 ani la 50 de kg.
Viroza e puternică pentru că a apărut la căldură, și sunt viruși care adoră căldură.
Câinele consideră apa răcoritoare. Se bagă, iasă, se scutură și gata.
Eu am cățea de pitbull, o spăl în apă puțin caldă, o șterg cu prosopul și atât. În jumătate de oră se usucă blana singură. Niciodată NU am pus uscătorul pe câine. Doamne ferește!
Daca are viroza după părerea mea greu o sa si mai revină sau chiar o sa moara din ce am auzit.
Si cățelul meu a fost suspect de o astfel de viroza dar al meu are deja aproape 2 ani si am fost la alt veterinar si săracul are alta "boala" care acum o tin sub control si poate sa si revină.