| LonelyGirl01 a întrebat:

Hei! Pisica mea a fatat acum o luna sau doua. Pisicutii s-au facut mari si i-am dat unei colege vinerea trecuta...Am observat ca pisicii mele i s-au intarit sanii, parca sunt pietre daca pui mana pe eistraight face. Ce sa fac? E ceva grav? Pana acum nu i s-a mai intamplat asta!

Răspuns Câştigător
| Căpşunăăă a răspuns:

Si pisicii mele i s`a intamplat asa.
Uite, tu nu trebuia sa dai puii pana nu ii `inţarca` (parca asa se zicea).ea in perioada asta trebuie sa alapteze.Si daca nu sunt puii sa stea sa suga,i se intaresc `sanii`laughing.
Iti recomand sa pui niste gheata pe deasupra si sa o tii putin.
Desi se fac normali, tot ar trebui sa aiba un pisoi macar care sa suga de la ea.
Deci. Daca nu are, tot se vor intari.
Cu gheata e doar solutie de moment.
Funda? smug

3 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Ai facut o mare greseala ca i-ai dat toti puiuti dupa abia o luna, este posibil sa fie asa numita febra a laptelui, cred ca ea nu intarcase puii si te-ai grabit. e mai bine sa o duci urgent la veterinar, cu un tratament adecvat poate isi revine.

| wimpyannya a răspuns:

Pai, pot sa te intreb ce a fost in capul tau sa dai puii dupa abia o luna? Ce la oameni alaptarea e gata intr-o luna? La animale nu dureaza chiar ca la oameni dar dureaza oricum mai mult decat o luna, aici ma refer la perioada de alaptare. Deci pisica ta cred ca mai are laptewinking in sani si ar trebui sa te duci cu ea la un veterinar, urgent. Daca nu are lapte, atunci are alta problema. Nu te juca pentru ca este destul de grav.

| nevermind_3854 a răspuns:

Este de la lapte trebuie sa o duci la medic sa o consulte