Mai intai ofera-i cele trei mese zilnice si ai putea se il lasi sa doarma minim 2 ore ziua ca sa nu te mai deranjeze noaptea.
cel putin asa fac eu
Si varul meu are un bichon havanez. Când sunt mici musca doar fiindcă le cresc dintosorii sau ca vor sa se joace. Daca este băgat in seama si te joci mult cu el nu o sa fie agresiv. Important e sa simta ca îl iubesti. Daca se trezeste noaptea, încearcă sa il obosesti mult ziua. Ca sa nu ii fie foame noaptea, ai putea sa ii stabilesti un program. Sa aibă anumite ore la care sa mănânce. De exemplu, bichonu havanez al lui varu-meu mănâncă la 7:30, la 14:30 si la 19:30. Sper ca te-am ajutat.
Salut,si eu am avut aceiasi problema si eu am pitbull,cand a fost mic ma musca foarte mult de maini de picioare si de urechi,ma intreba lumea daca am inceput sa ma tai pe vene, ii trecatoare chestia asta, am avut si eu multe batai de cap cu el pana l-am invatat sa isi faca treburile afara sau pe balcon, ma trezea din somn ca plangea si il luam langa mine si adormea, si acum are 6 ani si este foarte cuminte, bafta.