| Blayan18 a întrebat:

Hei,salut tpu.Cum pot omora un canar fara ca parintii sa isi dea seama.Am acest canar de 1an -1 jumate poate.Si l-am iubit extrem de mult,pana intr-o zi cand a mancat ciocolata sau cv de genul,si acum e pe moarte, am fost cu el peste tot. Si nu ii mai da mult de trait.Si imi e mila de el sa il vad cum se chinuie, cum e posomorat.Doar ca parintii mei,vor sa il vada pana in ultima zi.Ce as putea face,sa il scap de durere,fara ca ai mei sa descopere. Tata e un om dur,daca va afla,o sa ma faca canar.
Lasand gluma la oparte, am nevoie de ajutor!

4 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Of e greu sa faci asa ceva...ai putea sa-i pui otrava in mancare si ai termina povestea(dar poate cu niste pastile si-ar revenii sau macar ar mai trai putin)

| Pabibabum09 a răspuns:

Nu este drept sa făcu așa ceva! Sigur, asta e parerea mea... Inteleg ca ti se rupe sufletul pentru el, saracutul, insa ai putea sa-i iei totusi un tratament, cat de cat sa-l pui pe picioare.Off... Cat de rau imi pare! sad

| Pabibabum09 a răspuns:

*faci

| ASMA14 a răspuns:

Mai bine il lasi asa.Nu e corect fata de el.Cine suntem noi sa decidem cand sa moara si cand sa traiasca? Poate o sa isi revina, iar daca o sa moara o sa fi impacat ca nu s-a intamplat din vina ta