Imi pare rau pentru motanelul tau dar nu cred ca ar trebui sa te simti vinovata, in primul rind ar trebui sa te gindesti ca ai facut tot ce ai putut si apoi ca a ajuns intr-o lume mai buna, fara rautatea oamenilor de pe lumea asta.
apoi insa nu cred ca e bine ca ti-ai luat deja alta pisica, ar fi trebuit sa lasi sa treaca un timp, acum suferi inca si nu poti aprecia cum trebuie noul tau motanel.
Si mie mi s-a intamplat asa cu Lili asa adorabile pot fi animalele... dar trece cu timpul
Durerea nu va trece asa usor...cu timpul va trece. si mi-e mi-au murit animalute dragi si am suferit mult. timpul vindeca orice rana, momentan trebuie sa te gandesti ca nu a fost vina ta, ai facut tot ce ai putut, motanelul tau acum e intr-o lume mai buna.
Viata merge inainte,nu? Veterinar prost,si cei care fac asa ceva animalelor nu se numesc oameni! Nici in gluma sa nu mai spui ca e om prostul ala! Dai naibii de extraterestri idioti,uite,nu iti uita motanelul,asa o sa fie mai bine! Daca ai poze sau inregistrari pe telefon etc. uita-te la ele,o sa plangi dar nu te abtine,plangi si descarca-te. Dupa aia te vei simti mult mai bine! Gandeste-te ca motanelul tau este acolo,sus pe undeva,te priveste si isi doreste sa fii puternica sa treci peste asta,pentru ca viata are multe obstacole,de aceea trebuie sa fii rezistenta! Ramai in picioare,ori cat de greu ar fi. Condoleante,si nu uita, la fel cum am mai spus si mai sus, viata merge inainte! Oricum, nu o sa il uiti foarte usor, incearca sa te atasezi de motanelul nou, o sa vezi ca si el cu timpul o sa te iubeasca mult, acum casa lui e una noua, incearca si el sa se acomodeze. Iubeste-l mult si pe motanelul nou, cat despre motanelul mort nu il uita!
Incearca sa fi tare asa este viata.Ala era un gunoi de om daca la otravit oricum nu ii face si tu rau lasa-l pe dumnezeu sa-i faca sti vorba aia:'Roata se invarte'. Joaca-te cu noul motanel si incearca sa nu te mai gandesti atata la el, iesi prin oras cu prieteni mai povestesti.Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag sa pierzi pe cineva drag.SI eu am 2 pitbuli si un rottweiler si nu stiu ce mas face daca ar pati ceva ii iubesc enorm. Oricum sa iti iubesti motanu numai bine.
Prin aceeasi tragedie am trecut eu cu cainele meu. Avea un an si vreo 6-7 luni, era maidanez. Ideea este ca a concatat boala lui Caree [ jigodeia ] iar ideea a fost ca m-am trezit prea tarziu pentru a mai face ceva! Catelusa se imbolnavise chiar in saptamana in care plecasem in vacanta la bunici. Din cauza asta, m-am simtit vinovata pentru ce i s-a intamplat! De atunci au trecut 8 luni, insa inca ii simt lipsa! Ea a fost unica si asa va ramane, pentru ca fiecare animal este special in felul lui. Niciodata nu vei gasi un motan ca cel care ti-a murit. Invata sua mai bine spus incearca ( desi stiu ca este usor de spus dar grue de facut ) sa iuncerci sa il iubesti pe micutul acesta si s ail apreciez in felul sau :*. Nu iti cer sa il uiti pe anteriorul pentru ca stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva .
Stiu ca a trecut mult timp de la asta am suntem in 2014 dar trebuie sa treci peste si mie mi-a murit azi pisicuta am plans incontinuu dar a mea a murit findca s-a culcat langa roata masinii lui tata iar tata a calcato din greseala chiar si acum plang dar ce sa facem asta e sa trecem peste
Stiu cum e.mie mia zburat pepagalul pe care il aveam de 3 aniam plans.dar a trecut.asa trebuie sa faci si tu:*noi suntem alaturi de tine:*:*
Eu am avut un porcusor de guineea si inainte de revelion cu 3 zile a murit si eu sunt foarte trist eu nu am avut timp sa ma duc cu el la veterinar ziua era foarte vioi iar a 2 zi dimineata l-am gasit decedat tu poti sa iti cumper alt animal aproape identic ca sa te simti mai bine
Animalele nu sunt lucruri care sa le poti inlocui.ele au personalitati diferite.noi ii iubim pentru comportamentul, loialitatea lor si iubirea care ne ofera.