Salut,am o catelusa care mereu sare gardul si nu stiu ce sa fac ea fata de 2 ori pe an, daca ai vrea as putea sa iti dau unul(de obicei face cam 5-6 pui) baiat sau fata ce vrei...Doar anunta-ma!
Eu zic sa incerci sa treci peste asta si daca crezi ca e in regula, sa.ti cumperi alt animanl sa te ajute sa uiti de ea si sa te bucuri la fel cum faceai cu ea. Funda?
Imi pare rau pentru pierderea suferita! Inteleg ce simti pentru ca si eu sunt o mare iubitoare de animale. Este in regula sa plangi, sa te descarci, dar sa intelegi ca acesta este demersul vietii. Daca te ajuta, eu consider dragostea o forma de energie in permanenta schimbare. Poti sa transpui dragostea pentru catelusa ta in cea pentru o alta fiinta. Stiu ca este greu si ar parea infidel fata de catelusa, dar iti sugerez sa iti iei un alt animalut. Te va inveseli si te vei atasa de el cu siguranta. Asta este viata, trebuie sa mergi mai departe! Sper ca te ajuta!
Si eu am avut animalute care au murit, durerea este mare la inceput dar te vei obisnuii.Incearca sa-ti iei alt catelus te va ajuta sa treci peste asta.