Ar fi bine sa adopti.Sunt atati catei fara staoan pe lumea asta, iar daca ei unul de rasa pe care dai bani e ca si cum ai cumpara un obiect.Asa,daca adopti un catel, macar sti ca ai facut un lucru bun.
Bafta!
Alege un puiut frumos!
Fundita?
Si cam cum il pot ingriji, daca e de rasa pura
Ar fi mai bine să iei un câine de la adăpost, ca să îi oferi o posibilitate la o viață mai bună. Nu contează rasa, atât timp cât îi oferi timp și iubire. Mai ales că a venit dintr-un loc unde stătea închis în cuști și li se oferea mâncare nu chiar atât de bună, ei nu vor fi capricioși, mulțumindu-se cu aproape orice. Însă dacă vei avea 2 câine, trebuie să le oferi iubire și timp în surse egale, pentru a nu se simți excluși.
Da am avut cand am fost mai mica trei catei i-am crescut cu ajutorul lui mama.si i-am donat.da o sa ma duc la un adapost si ma uit sa vad un catelus neajutorat, suparat etc.multumesc pentru sfat
O sa te simti cu mult mai bine daca ai adopta un caine de la un centru de caini fara stapan, ia-l pui, alege-l dupa posibilitatile de intretinere (spatiu, mancare, tratamente)
Vorbește cu părinții. Un Caniche Pudel sau un Bichon, sunt printre rasele cele mai curate, pufoase și prietenoase. Dacă treci prin Oradea îl duci la coafat la Salonul meu. Primul tuns pentru tine și părinți va fi gratuit