anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU

Am mai pus intrebarea dar vad ca nu prea ati inteles.

Mi-e imi trebuie un catel cu blana intre(nici lunga nici fara) si care pot sa-l tin pe terasa afara! Nu in casa, o sa aiba cusca si altele dar totusi va sta afara.Nu pot sa-l primesc in casa daca ploua ca totusi am un bebe mic in casahappy
Si sa ramana mic catelul.

Nu bichon,nu chiuaua, nu terrier etc din astia care trebuie sa-i tii si in casa

Va rog fiti foarte atenti:

Cu blana intre(nici cu prea multa nici deloc)
Sa ramana mici
Sa poata fi tinuti afara
Si sa fie jucausi si cand imbatranesc(2, 3 ani)

va rog frumos cititi cu atentie, si nu dati chiar aceleasi raspunsuri ca nu stiu la cine sa dau funda

Va multumesc de ajutor si sper sa ma ajutati si sa imi gasesc un caine potrivit.

Mersi

Răspuns Câştigător
| DumiY a răspuns:

Buna!
Poti alege un pichinez daca e rasa pura, ramane mic. Eu una de asta am si e foarte jucaus si nu are blana mare. Eu il am de aproape 3 ani. Doar ca eu il tin in casa. Poti sa ii faci o cusca sau sa ii cumperi una si sa ii pui ceva blana in el sau ceva care sa ii tina cald. Dar ei sunt rezistenti eu mai am unul doar ca e mai mare, mai batran si sta afara in cusca, si nu are nici o problema am mare grija de ei si asta trebuie sa faci si tu kiss.
Pa, pa!

6 răspunsuri:
| NopeCheers a răspuns:

Incearca un Teckel, Bulldog francez, ceva mai mic daca vrei sa il tii in terasa... sper ca te-am ajutat.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Cred ca e cazul sa mai astepti pana creste bebele! nici sa iei un caine si sa-l tii chinuit pe terasa cand afara e ger sau ploaie nu e corect!
daca iubesti animalele trebuie sa intelegi ca nu are rost sa iti iei daca nu ai conditiile cele mai bune pentru ingrijirea lor!
multa sanatate iti doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.eu vreau un caine mic, si pe terasa va fi langa camera mea
2. vreau mic ca sa ma joc cu el
3.nu bebele e problema, sunt multe rase de caini mici care stau si in zapada, dar eu le-am cam uitat
4. iubesc animalele si ma asigur ca vor fi in conditii bune

| InstinctPr3ciS a răspuns:

Cainele care corespund cerintelor tale este, rasa Beagle!
Poti opta si pentru rasele : Shar Pei, Amstaff, Bulldog francez, Boxer, Cocker spaniel englez.

Succes!

| Nevastuic a răspuns:

Incearca Beagle sunt foarte prietenosi mai ales cu copii happy.