| alina404 a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de ajutor. Am gasit o gargarita azi dimineata si nu stiu cum sa o hranesc. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Hadley a răspuns:

Cel mai bine ai lasa-o libera. Daca vrei poti sa ii dai verdeata, dar cel mai indicat este sa ii dai drumu

6 răspunsuri:
| LordJohn a răspuns:

Frunze iarba

| Zippy a răspuns:

laughingai gasit o gargarita?laughing. ele trebuie sa stea in libertate. te rog sa ii dai drumul pentru ca altfel moare

| ℬaby a răspuns:

Dai mama drumu'...

Vrei sa moara?laughing

Lool, o sa te lauzi ca ai animalul de comanie o gargarita?
Te rog, las-o laughing!

Bafta happy

| DrugFree a răspuns:

Alo, lume! Nu te supara Alina, dar vrei sa te lauzi ca ai animal de casa o gargarita? Stai asa, eu vorbesc? Si eu multe. Acum mai comentez mai incolo, si acum raspunsul:mici insecte de gradina, oua de insecte, polen si nectar. Am si eu. @LordJohn, nu mananca iarba. Iti dau si sfaturi unde sa o tii : Ia un acvariu de pesti, fara pesti, fara apa. Iei iarba si o pui in acvariu. Mai iei si pietre si ii pui si ce ti-am spus eu ca trebuie sa manance. @Apocaliptica

| alina404 explică:

Bai eu ma refeream ca am gasit-o afara in frig si am zis sa o hranesc apoi sa ii dau drumu aoleu sunteti de speriat

| alina404 explică:

Cica la toti alo, lume, lol ce raspunsuri nefolositoare. Eu v-am spus cu ce sa o hranesc nu o tin ca animal de companie. Ganditiva ca si voi ati ajuta una deci, vorbiti frumos