Castigi mult mai multi bani daca te faci designer de moda, dar nici ideea cu cateii nu.i una proasta sa vinzi catei de rasa la 300 de euro trebuie sa.ti deschizi o afacere care poate sa aiba succes sau nu . Ca sa te faci designer de moda trebuie sa te pricepi la moda si eventual sa iei si niste cursuri pentru inceput unde te invata cum sa faci o schita, mai multe lucruri am eu o prietena care merge la asa ceva, acum tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si ce vrei sa faci
Ideea cu moda pentru catei e una chiar foarte interesanta, insa cred ca ar avea succes mult mai mare in afara. Partea buna e ca poti face din asta o afacere pe internet foarte usor, mai greu partea de crestere/vindere a ciinilor, pe care e mult mai greu sa o practici pe plan international, in special din cauza carantinelor/transportului si a costurilor cu livrarea.
Mai bine înveţi tehnici de dresaj pentru câini. Lasă moda, lasă vânzarea animalelor (o să te plictiseşti) dar daca asta îţi doreşti, este alegerea ta, nu a mea. Eu ţi-am dat un sfat. O zi bună!