Daca is doi nu prea merge, nu? Ar fi bine daca mi-as mai lua un mascul? Sau sa dau femela cadou?
Deci tot ce am inteles, e sa mai iau o cusca si o sa incerc sa ii separ, duc fata in bucatarie si baiatul in camera, ar trebui sa dau la unu funda, da nu pot, toti ati dat raspunsuri bune
Deci daca sunt doi ii greu ca nu te mai prea baga in seama ca sa zic asa. Daca ai unul dureaza.Inchide-te in camera si incepe sa ii dai drumu si lasa-l liber des ca sa se obisnuiasca. Daca vrei poti incepe din cusca sa il ademenesti sa iti manance in camera.Eu am avut un papagal i-am tot dat drumul si statea pe dulap pana s-a obisnuit si a inceput sa se plimbe pe jos si nu mai ii era asa frica de mine.Cu timpul daca vorbesti cu el si ii dai atentie mai incerci sa il ademenesti dar usor se va obisnui si poate ajunge sa ti se pune si in cap si pe stilou cand scrii etc.Nu conteaza ca e adult dar ti-am zis cu doi nu iti va fi usor deloc poate nici nu vei prea reusi
AM eu 4 perusi si i-am dresat in felul urmator :1) am incercat sa fie cusca mai mare incat respectivul sa aiba mult loc de zburat
2)Trebuia dresati de la varsta de o luna am eu perusi de vreo 5 luni -2 ani si sunt si femele si masculi..Important este sa nu bagi mai multi masculi cu o femela sau mai multe femele cu un mascul ca se iau la bataie si nu mai stiu pe ce planeta sunt.
PS:Eu nu i-am dresat de cand i-am luat sa fie cuminti sa stea sa nu se certe si mai departe. sper ca te-am ajutat
Nu e neaparat sa scapi de femela.Incearca sa ii separi pentru o perioada de cam 4 saptamani si sa te joci cu ei separat in fiecare zi. Si eu am doi papagali si am reusit sa-i dresez pe amandoi separandui intr-o cusca fiecare. Nu am dat nici unul
De unde fac rost de inca o cusca?
De la un magazin pet shop
miumi întreabă: