| ioana3432B a întrebat:

Am o întrebare: Verișoara mea are un câine, rasa si tzu, și de câteva zile nu se simte prea bine. Nu mai mănâncă, e fetiță, și de obicei e foarte mâncăcioasă. Era grăsună și foarte pofticioasă. Nu mănâncă decât hrană specială și conservă. Dar poftește și la mâncarea pe care o mâncăm noi. Verișoara mea îi mai dă din când în când ce mănâncă și ea, dar numai puțin. Mănâncă fructe, legume, ciocolată, pâine... Deci tot. Nu îi dam decât foarte puțin dar de la un timp nu mai mănâncă cereale, doar conservă. Are trei zile de când nu mai mănâncă hrana ei. Azi, i-a dat verișoara mea conservă și a mâncat dar a refuzat crochetele. Nu refuză mâncarea normală dar preferăm să nu îi dăm. E destul de slabă acum și sâni îi sunt umflați. E posibil să fie îi călduri? A avut ciclu și știu că după ce îi trece, trebuie să fie în călduri câteva zile. Mai trebuie să îi vină prin mai. Mai e posibil să aibă perioade în care să fie în călduri și să nu aibă ciclu? Chiar nu știu. Pe verișoara mea o supără faptul că a slăbit foarte mult. Chiar e foarte slabă. Help!

3 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Daca nu mananca si nici apa nu mai bea este posibil sa fie bolnava. Si ciocolata este cea mai mare otrava pe care poti sa i.o dai unui caine. Tot ce contine cacao pentru caini este foarte otravitor.

| anamariarot a răspuns:

Aici oricine isi da cu parerea, dar verdictul ar trebui sa fie al unui veterinar.
Dupa cum s-a mai spus deja: nu ii mai dati ciocolata. E nociva pentru catei.

| Chan_Lore_1974 a răspuns:

Incearca sa i dai de mancare ce ii place iar daca tot nu mananca nu ezita sa te duci la un veterinar o sa ii faca o injectie care o sa i readuca pofta de mancare, si nu ii mai da ciocolata!