Daca l-ai tinut in cusca, incearca sa-i pui cusca cat mai aproape, cu mancare in ea si cu usita mica deschisa.Nu incerca sa te apropii prea mult, ca ar putea fugi din nou.Eu am legat o bucata de lemn la capatul unei sfori, pe care am aruncat-o peste o creanga din apropierea lui.Cand a ajuns jos capatul cu buc de lemn, am legat cusca si am tras de capatul celalalt, pana cusca a ajuns in apropierea lui.A intrat si in timp ce manca, am dat drumul custii in jos.Depinde si de tipul pomului.Bafta!
Urca in pom si ia-l. daca il vezi ca incearca sa fuga sa ai la tine mancarea lui preferata asa il ademenesti cel mai usor.succes.
Ia o oglinda si cand bate soarele in ea bagai lumina in ochi ca merge, am incercat si mi-am prins papagalul. FUndaa?
Mare problema!--- fiica mea n-a reusit sa-si recupereze nimfa scapata afara( era mai sperioasa, mai salbatica)
Daca a ta este blanda, obisnuita cu tine si vocea ta, incearca s-o recuperezi plasandu-i colivia la vedere( in raza ei vizuala) si vorbeste-i (ca sa-ti auda vocea)--- poate, poate, vei reusi!
anonim_4396 întreabă: