| LeeJiEun a întrebat:

Hei TPU.
Am o pisica de 1 an si cateva luni, si are o rana la picior...cred ca ii se vede carnea sau nu stiu...e destul de mare, dar ea nu are nici o problema, fuge se joaca doar schioapata putin. Mi-e frica sa nu se infecteze si sa moara sad Ar putea murii din asta? Si dati-mi sfaturi ce as putea face. Fundita:*:3

Răspuns Câştigător
| blackcat99 a răspuns:

Cel mai bine o duci la veterinar. Daca nu poti in acel moment, roag-o pe mama ta, sau chiar tu, fa un ceai de musetel, si o stergi in fiecare zi acolo. Eu am o pisicuta (si are vreo 4 ani) pe care un vecin nebun la cap mi-a taiat-o la burtica (se vedea interiorul abdomenului) si a sters-o mama cu ceai de musetel, in 2 saptamani a facut coaja rana. Nu iti face griji ca ii va trece. Pupici

5 răspunsuri:
| DownTheStairs a răspuns:

Nu va murii e doar o rana pe care ar trebui sa o vada un veterinar insa pana atunci bandajeaza-i labuta sa nu se infecteze Sper sa se faca binehappy

| Mickey98 a răspuns:

Cel mai bine este sa o duci la veterinar, nu stii ce i se poate intamplawinking

| amelicika a răspuns:

Veterinar

| tomastetta a răspuns:

Nu are cum sa moara! eu zic ca cea mai buna metoda e sa o duci la un veterinar.cel mai simplu mod e sa o bandajezi. oricum, in cel mai rau caz va fi nevoie de o operatie.dar cand te joci cu ea, treci pe langa ea ai grija pentru ca o poti lovi din greseala. daca pisicuta ta va sta mai mult din zi fara sa se miste, nu te speria, doar se relaxeaza fiindca si pe ea ar putea sa o doara. sper ca te-am ajutat.

| razvilol a răspuns:

Nu are nimic poate sa batut cu un alt pisic sau cu ceva sobolan isi revine lasa-l asa