Nu este greu sa ai grija de un pisoi. Este suficient sa ii dai mancare speciala pentru pisici sub un an si sa ii oferi multa iubire!
L-ai luat acasa? trebuie sa-l iei altfel moare.
Dupa, trebuie doar sa iei mancare pentru baby cat de la pet shop si nisip pentru pisici si o litiera in care sa isi face nevoile. Toate astea la gasesti la pet shop.
Din cand in cand ii mai iei si laptic pana creste mai mare.
Ii dai 3 mese pe zi de mancare pentru baby cat, recomandarea mea e sa fie de la Royal Canin pentru pisici.
Nu e deloc greu sa ai grija de o pisica. Eu am multe pisici unele crescute de cand aveau cateva saptamani. Daca mai ai intrebari poti sa-mi trimiti mesaj si o sa-ti raspund.
Recomandarea mea e sa o iei in casa cel putin pentru o saptamana daca ai tai sunt de acord.
La partea cu ingrijitul nu este dificil, ii fierbi lapte in fiecare zi apoi ii lasi putin la racit, sa aiba 3 boluri speciale care sa fie intotdeauna pline, 2 pentru laptele caldut - una pentru apa (proaspata pe fiecare zi si asta) iar a 3 - a pentru mancare speciala de pisicute, pot fi produse speciale din gama `junior`.
Daca ai camera ta pune undeva intr-un colt un cosulet mic de caine/pisica, sau macar o paturica sa aiba un loc mai comod unde sa doarma.
Tavita cu nisip sa mai aiba, de recomandat in baie.I-o cureti in fiecare zi, cu o lopetica indepartezi deseurile si nisipul "impur". Cand vei face curatenie in tavita sa nu uiti ca acel nisip se sorteaza, nu se arunca tot odata, ca-i risipa.
Ce ar mai fi...ai grija de ea, e inca prea mica si se poate rani/accidenta destul de usor.Sa fii atenta la ea si nevoile ei.
Ah, da, si cel mai important LA VETERINAR imediat dupa ce o pui putin pe "picioare", eu am dat asa estimativ o saptamana.
Scuze nu am reusit sa vad intrebarea pe care mi-ai adresat-o in privat referitor la mancare. poti sa o repeti aici?
Alenira întreabă: