| SammiSchüler a întrebat:

Am si eu o problema. Am un hamster pitic, si de o saptamana are pe burtica (in zona buricului) o pata galben rosiatica mica pe blana. Am pus degetul in zona is este umflat. Cand i-am dat blanita la o parte semana cu un miez de aluna (probabil din cauza blanitei). Oricum am incercat sa iau intre unghii secretia aceea avea compozitie de puroi. La veterinar daca ma duc aici in oras (sunt din slobozia) am auzit ca li se face injectie dar li se administreaza o doza cam mare si exista pericolul sa moara.

3 răspunsuri:
| AnaMaryadragutaa a răspuns:

Totusi tiasi zice sa mergi de urgenta la veterinar ca sa micsorezi riscul de a pati ceva si mai rau te consulti cu veterinarul si vezi ce zice ok? te rog eu mult sa mergi

| SammiSchüler explică (pentru AnaMaryadragutaa):

Chiar astazi am fost. mi-a spus ca s-a lovit sau s-a zgariat mai exact. nu imi pot da seama in ce. am cusca cu gratii si tind sa cred ca in balamalele usitei s-a zgariat cand a cazut dupa cusca (ii place sa se urce sus si sa isi dea drumul). i-am cumparat o tinctura, dupa cum mi-a spus si doctorita. acum astept si sper sa mi se faca bine.

| AnaMaryadragutaa a răspuns (pentru SammiSchüler):

Ok foarte bine ai factu atunci fi sigura ca ii va trece