| Dadoutza a întrebat:

Hei, TPU! Am un bichon maltez de 1 luna si 3 saptamani si catareste 1kg si 100g. Credeti ca este normal greutatea asta penteu varsta ei? Mentionez ca este fetita. Si mai am inca o nelamurile este de culoare alba cu bej, e obligatoriu ca bichonii maltezi sa fie albi pur?
Multumesc anticipat!
Dau funda celui mai complex raspuns:*

1 răspuns:
| bogdan112345 a răspuns:

Bichon-ul Maltese este un câine mic, rezistent și cu o blană mătăsoasă. Corpul lui este compact, cu oase mici, dar robust și puțin mai lung dacă este înalt. Pieptul este adânc, craniul este ușor rotunjit, ochii mari, rotunzi. Bichon-ul Maltese are o blană mătăsoasă, cu un singur strat și este de culoare albă sau ivoriu. Nu este obligatoriu sa fie alb, nu cred ca tu mergi la competitii cu el, dar daca da, va trebui sa ii lasi blana pana in pamant si sa o ingrijesti foarte mult. Nu este 100% rasa pura, dar pe nimeni nu intereseaza, este mic pufos si dragalas.
Un bichon adult ajunge la 3-4 KG (o femela ar pute avea si 2, 5kg) kg.La doua luni ar trebui sa aiba in jur de 700-800g daca este de rasa pura.
Catelusa iubitei mele are la 3 luni si 1.3 kg. (ar trebui sa o vezi in comparatie cu rottweiler-ul meu)
Catelusa ta este cam grasuta pentru un bichon maltez.
AI GRIJA DE CATELUSA SI SA I CUMPERI UN PATUT AL EI, O SA O LOVESTI DACA DOARME CU TINE.