Am doi ciobanesti si unul maindanez luat de pe strada, ii cheama Ducki, Max si Guntar, sunt foarte loiali si destepti si ma iubesc mult.
Salut!
A murit acum câteva luni.
Era o curcitură, extrem de frumos... un fel de collie fără botul acela lunguieț și ciobănesc carpatin, statura unul labrador, *încerc să îl descriu cât de cât, nu prea îmi iese*
Avea 12 ani, bătrân, avea diverse probleme de sănătate.
Îl chema Dufi,
Era agresiv uneori, în special când avea mâncare și jucăuş.
Mascul
Habar nu am de ce l-au luat, aveam 6 ani, probabil să ne anunțe când cineva intra în curte.
În prezent nu mai am nici un câine.
Aș vrea să îmi iau un Bullmastiff sau de ce nu, un Husky.
Îți recomand un malinois, dacă vrei câinele perfect. Cum îl înveți, așa este. E loial, e minunat, mai pe scurt. Nu e pretențios la mâncare și nu necesită toaletare(periat, sau tuns) des.
1. Rottweiler cu ciobănesc german (corcitură)
2. Un şi jumătate
3. Lord
4. Pentru că mi-a murit un căine pe care îl aveam de 12 ani (ciobănesc german)
5. Distruge tot ce găseşte
6. Mascul
Doc-2,5 ani, Ciobanesc german
Hagi-in jur de 5-6 ani, metis fara labuta de la piciorul din spate( si a prins piciorul intr-o capcana pusa de vecinii mei idioti)
Rocky- 8 ani, metis amstaff cu ciobanesc german
Pe Doc l-am primit cadou de la canisa si pe ceilalti doi i-am salvat de pe strada
Toti sunt amuzanti si ticalosi( se mataie pana primesc tot ce vor) si foarte posesivi( ce bine ar fi fost sa am 3 maini sa ii scarpin pe toti deodata.)
Toti sunt masculi dar se inteleg foarte bine si fac o echipa pe cinste in a apara curtea de gandaci, pasari si chiar si umbrele lor.Sunt prietenosi cu musafirii si extrem de pupaciosi.
LunguAndreea23 întreabă:
Girly97 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nelutuborda întreabă: