| HamsterulMeu a întrebat:

Am un chestionar pentru voi si cred ca v-ar placea:

-Ce rasa este cainele sau cainii vostri?
-Cati ani are/au?
-Cum îl/o/îi cheama?
-De ce lati/ia-ti luat(motivati)?
-Ce personalitate are/au?
-Sunt/E mascul sau femela?
Uitati un exemplu cu cainele meu:
-E rasa Golden Retriever.
-Are 4 ani.
-O cheama Rixi.
-Am luat-o pe cand eu aveam 8 ani.Atunci am fost operata la ochi iar premiul meu pentru curaj a fost primul meu catel,Rixi.
-Rixi e energica(cateodata prea energica),inteligenta,
ascultatoare,iubitoare, afectuasa, speciala.
-Dupa cum am zis ea este o femela.

Astept raspunsuri!
Pa!

5 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Am doi ciobanesti si unul maindanez luat de pe strada, ii cheama Ducki, Max si Guntar, sunt foarte loiali si destepti si ma iubesc mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
A murit acum câteva luni.
Era o curcitură, extrem de frumos... un fel de collie fără botul acela lunguieț și ciobănesc carpatin, statura unul labrador, *încerc să îl descriu cât de cât, nu prea îmi iese*
Avea 12 ani, bătrân, avea diverse probleme de sănătate.
Îl chema Dufi,
Era agresiv uneori, în special când avea mâncare și jucăuş.
Mascul
Habar nu am de ce l-au luat, aveam 6 ani, probabil să ne anunțe când cineva intra în curte.
În prezent nu mai am nici un câine.
Aș vrea să îmi iau un Bullmastiff sau de ce nu, un Husky.

| NoFeelings a răspuns (pentru anonim_4396):

Îți recomand un malinois, dacă vrei câinele perfect. Cum îl înveți, așa este. E loial, e minunat, mai pe scurt. Nu e pretențios la mâncare și nu necesită toaletare(periat, sau tuns) des.

| Sarcopt a răspuns:

1. Rottweiler cu ciobănesc german (corcitură)
2. Un şi jumătate
3. Lord
4. Pentru că mi-a murit un căine pe care îl aveam de 12 ani (ciobănesc german)
5. Distruge tot ce găseşte
6. Mascul

| Rocsid a răspuns:

Doc-2,5 ani, Ciobanesc german
Hagi-in jur de 5-6 ani, metis fara labuta de la piciorul din spate( si a prins piciorul intr-o capcana pusa de vecinii mei idioti)
Rocky- 8 ani, metis amstaff cu ciobanesc german
Pe Doc l-am primit cadou de la canisa si pe ceilalti doi i-am salvat de pe strada
Toti sunt amuzanti si ticalosi( se mataie pana primesc tot ce vor) si foarte posesivi( ce bine ar fi fost sa am 3 maini sa ii scarpin pe toti deodata.)
Toti sunt masculi dar se inteleg foarte bine si fac o echipa pe cinste in a apara curtea de gandaci, pasari si chiar si umbrele lor.Sunt prietenosi cu musafirii si extrem de pupaciosi.