| wpAbby a întrebat:

Am un hamster sirian, iar sora mea este innebunita după el, iar acum câteva zile statea destul de mult timp ce el,iar acum este bolnava (febra,scaune moi), bun, mama a fost cu sora mea la doctor și i-a spus doctoriței ca avem un hamster acasă și ea sta mult cu el etc...doctora a întrebat o dacă are vaccinul făcut, iar eu evident ca nu am fost cu el la veterinar.S a transmis răceală de la hamster surorii mele? Eu nu prea cred. Dacă da, va trebui sa merg cu el la veterinar? Multumesc

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

E un doctor ceva mai paranoic. Hamsterii nu trebuie vaccinați. Dar un drum la veterinar rău n-are ce să facă, deși poate cauza un stres suplimentar micuțului.

Răcelile iarna sunt o chestie banală, iar virusul poate fi luat din mii de locuri. Numai clanța ușii ce colecție de viruși și bacterii poate fi!
Sănătate surorii!

| wpAbby explică (pentru NOname):

Mersi,părinții mei nu prea sunt cu animalele și de aia dădeau vai a pe hamster, dat pana la urma ca sa ii conving am fost la veterinar și a spus ca nu ii face nimic, mai rar se ia răceală de la hamster.

| vinoACASAcuMINE a răspuns:

Cel mai bine e sa verifici un veterinar, desi e putin probabil ca sa fie el de vina.

| MambaLee a răspuns:

Am avut 5 hamsteri, toți nevaccinați și n-am avut nici pe dreacu. laughing)