| PierceLover a întrebat:

Hei, TPU! Aș dori să-mi iau o pereche de peruși și aș cam vrea să stiu cum să îi dresez. (Nu vreau să îi învăț vorbească, doar să vină pe mine și să îi învăț să-și recunoască numele) Vreau să menționez că mai am o soră de 2 ani jumate, dar nu o voi lasă la ei.
P. S. Vreau 2 să nu moară de singurătate, așa am citit pe Internet.

Răspuns Câştigător
| Quassaar a răspuns:

Te sfătuiesc din proprie experiență. Deci cumpăra doar unul singur, mascul. Masculii au nasul albastru închis. Dacă sunt doi vor socializa împreună și este dificil să-i îmblânzești. Eu am un peruș, mascul care ne caută non stop prin casă. Pe deasupra este super vorbăreț. Pare foarte fericit și în nici un caz nu suferă de singurătate. Toată casa este la dispoziția lui. Seara când ne adunam pe acasă ne aștepta la ușă. Cum intrăm sare pe noi și ne iubește maxim. Important este sa ai răbdare cu el până se învață cu voi. Trebuie să-l cumperi de pui, maxim 3-4 luni. Cel puțin 2 săptămâni sau chiar o lună nu-l scoți din cușcă. Încearcă să+ți faci timp de el în acesta perioadă, să vorbești cu el pe un ton blând. Gândește-te că îl aduci acasă traumatizat deoarece îl "rupi" de frații săi. Cu răbdare și dragoste îl vei face sa va iubească. Acum când îți scriu Bebe al meu chiar îmi stă pe mânălaughing. Eu îl am de 2 ani și nu pare că suferă de singurătatelaughing

1 răspuns:
| MELISAnarcisa a răspuns:

Arata cu degetul spre tine și spune ți numele, așa vor ști de tine, ca sa vina spre tine, dăle bunătăți! E ușor