Fratele meu are unul.Este o frumusete de caine, foarte atasa, jucausi si foarte ascutator.Numai ca trebuie sa-i acorzi ceva timp, sa-l plimbi sa-i faci baie, sa te joci cu el, sa-i faci toaleta. Este excelent pentru apartament.
E o rasa frumoasa, dar implica multe responsabilitati si cheltuieli.Sunt sensibili la raceala si hepatita.Pentru inceput alege o rasa mai putin pretentioasa si mai adaptabila, cum ar fi un pechinez, sau un terrier comun.
Paiaratale cateva poze cu bichon maltese.E foarte dragalas si jucaus si eu vreau tot bichon maltese.Depinde cum il inveti daca e rau sau nu e foarte frumos.Are nevoie si de atentie sa-l plimbi sa te joci cu el, sa ii cumperi tot ce are nevoie.
Eu o data am convinso pe mama sa ma lase sa imi iau un catelus.Si am vorbit cu o prietena care si ea si-a luat la fel de la cineva si mi-a adus si mie unul (tata nu stia ) si l-am adus acasa si atunci aveam musafiri verisori mei si tata nu a avut ce sa mai zica si a fost de acord.Era vacanta. Apoi l-am hranit, am iesit cu el afara etc. si a doua zi dimineata cand m-am trezit nu mai era.Mam speriat si am iesit pe balcon era cu tata in fata blocului si se juca cu el si la inceput nu a fost deloc de acord.
Deci asta incerc sa-ti spun ca dac il vad si stau cu el nu cred ca nu vor fi de acord, e o pufosenie mica si dragalasa. Sper ca te-a ajutat intr-un fel rasp. meu.Mult noroc!
Iti va fi cel mai bun prieten si nute va dezamagi niciodata
in schimb e o opurnitate sa te maturizezi
Eu spun sa-ti iei. Sunt adorabili si jucausi. Bine, desigur ca trebuie sa fi responsabila, sa nu uiti de mancare, de iesitul pe afara etc.
In rest e super ok
Hey..am eu un bichon havanez..iti spun de acum sunt jucausi, frumosi, pufosenii :X e perfect ca animal de companie dar...sa sti ca le cad parul..si lasa par in casa eu, mi-am dus cainele la veterinar sa mi-l tunda si trebuie sa fie tuns de 2 ori pe an ..si asta costa 60 de lei (la mine in oras) dar in banii astia le taie si unghiile. daca parintii tai nu sunt de acord ca lasa par prin casa ia-ti terrier yorkshire sunt mici si draguti are un prieten de al meu din cate stiu nu lasa par prin casa Adica..depinde daca iti place tu iti alegi dupa gusturile tale Bafta :* Fundita?
Spune-i ca e frumos, ca e jucaus, nu face probleme, nu maninca mult, n-o sa se arunce la alti oameni...
Spune tot ce-ti place la el... poate o sa fie de acord