Ceau
Studiez medicina veterinara:
Mai bine ti-ai cumpara un porcusor de guineea decat un iepure.
Am avut si eu iepuri in apartament si nu mirosea atat de rau, desii avea cusca pe balcon si balconul era ingradit.Intr-adevar pe balcon cusca mirosea.
Eu iti sugerez: Hamster, Porcusor de guineea sau papagali.
Ce imi place mult la porcusorul de guineea este ca il pot plimba pe afara in ham special .
Sa nu uitam ca iepurele roade ce prinde, in casa va avea nevoie de un loc in care sa doarma, si cand e lasat liber face cacatele mici si multe peste tot.
Succes!
Pai sa va explic mai detaliat, si multumesc de raspunsuri. Eu mai am un hamster si un caine, dar parintii ma lasa si cu iepuras, dar mi-e foarte frica Si mama mi-a promis in iarna ca la primavara o sa-mi ia un iepuras, dar ma rog, e deja vara, eu imi doresc mult acest iepuras.Dar nu cred ca ar mai avea rost inca un animal rozator in casa, nu? ma gandesc foarte mult, ori pisicuta de rasa, ori iepuras de casa? Pisicuta miroase in casa, ca afara chiar n-as vrea s-o tin cu cainele ciobanesc german
Spune-le ca acest animal ar insemna totul pentru tine. Spune-le ca vei avea grija mereu de el si ca il vei hrani, spune-le ca un animal ar fi un lucru minunat in viata voastra si multe altele.Intr-adevar miroase destul de tare dar daca tu iti doresti acest animal trebuie sa-i convingi.Succes