Buna,prietenul meu are pitbull si este foarte jucaus, si nu, nu innebunesc dupa o varsta.si cand ne0am cunoscut cainele avea 3 ani si este foarte bland cu mine si jucaus, si nu are ni-ci o problema cu cainele meu (eu am amstaff)si se inteleg foarte ok.Comportamentul tu il formezi de cand e mic, cu un dresaj corespunzator rasei, o sa ai un caine exceptional. Sper ca te-am ajutat.
Buna.
Pitbulli sunt o rasa de caine puternica, vioaie si energica.
De mentionat ar fi ca aceasta rasa n u este agresiva, decat daca este invatat/dresat.Este adevarat ca are o muscatura foarte puternica,una dintre cele mai puternice muscaturii din lumea canina,aceasta fiind urmata de amstaff, cane corso, malinois si tot asa.
Este un caine care poate sa aiba un trai si la apartament, acest lucru fiind posibil numai in masura in care stapanii sunt foarte activi si au mult timp la dispozitia cainelui.
Este un caine ucaus si atasat stapanilor, acesta fiind foarte loial
Pai,pitbulii la o varsta majora pot musca stapanul.Din care stiu eu pitbulii trebuie omorati cand se fac mari.
Pai depinde cum te comporti cu el. Cum il inveti. Daca te joci cu el si devine un obicei si el o sa vrea sa se joace.