Da, am caine, dar nu are inca o poveste . L-am primit de la niste prieteni de familie acum 1 saptamana. Are vreo 2-3 luni cred si este alb . In rest nimic special .
Heey, eu am un pechinez. Are 4 ani, in 6 decembrie implineste 5 Vai ce repede au trecut anii :O Ei bine, nu are o poveste speciala, il tin in casa iarna, vara tot p`afara e, numai noaptea doarme in cuibusorul lui..Cand l-am primit, a fost asa de mic incat l-am adus in buzunar..Bine, nu era buzunarul chiar asa de mic, era putin mai mare.E asa de dragut :X Il iubesc, si Doamne Fereste sa se ii intample ceva. Apropo, iubesc cainii...nu doar cainii, ci toate animalele Tu ai? Spune-ne si tu povestea lui! Bye:*
Eu am unul la sat.dar al meu sa zic ca mi l-au luat parintii sa am grija de el inca nu am.dar mai putin si o sa il primesc.dar sunt inca in documentare si asta e o poveste lunga ca m-i s-au rasturnat planurile peste cap de 2 ori ca de la yorkie am ajuns la maidanez..de la maidanez la bichon.(daca vrei iti pot povesti si despre asta dar e o incurcatura de toata frumusestea).Cel de la sat il vad foarte rar, Mama ii lasa mancare pentru toata saptamana..si merge de 2 ori pe saptamana la el..alfel nu putem..am vrea sa il aducem aici dar trebuie sa vindem casa intai ca daca nu intra oamenii in casa..am avut probleme ca au intrat in casa si au luat chestii din casa..si am pus gratii la geam dar tot trebuie sa fie cainele acolo..chestia e ca e mare si tot sare gardul si omoara gainile vecinilor..si vin vecini si ne tot zic ca le-a omorat gainile etc..si tot ne zic sa il ducem de acolo..mama atata vrea dar avem acolo niste chesti care sunt destul de scumpe(si pe care nu le foloseste nimeni)si nu le putem aduce aici....Eu mai merg cu mama dar nu prea imi place pentru ca e trist cand plecam si nu imi place sa il vad asa..asa mi-as dori sa il aducem aici..ideea e ca nu moare de foama ii lasa mama mancare si apa si mai merge si vecina pe la el. Zici ca e un labrador negru. Povestea lui incepe asa:Intr-o zi cand tata era acolo cinava a oprit cred ca in fata casei si a scos dintr-o punga un caine..si nu mai stiu cum il vede atat sau l-a auzit si s-a speriat nu stia ce se aude..cred ca era seara.o suna pe mama si ii zice ca a venit un catel ..si mama ii spune sa il tine ca si asa zicea ca ii trebuie caine de paza..si asa a ramas cu el. Dupa ce a crescut putin adica cateva luni era cam cat un caine de talie medie..si era inca pui..st tata numai stiu ce facea..si lucra pe acolo cand realizeaza ca i-a disparut ciocanul..si il vede la Ursu(asa il cheama) l-a luat in gura si s-a pus cu labele pe el..Si odata tata s-a tuns chel si s-a speriat cainele de el..este foarte jucaus, si dulce, il iubesc foarte mult:X:Xchiar mi-as dori sa il putem aduce aici..si eu si mama. sper sa se poata cat de curand..si sper sa se impace cuviitorul meu catelus..desi daca vindem casa o sa se mute cu tata la alta casa ce vrea sa o cumpere cu bani de pe casa...tot la sat vrea..si na..tot asa de des o sa il vad dar macar nu va mai fi singur. daca vrei sa iti spun si incurcatura cu vitorul caine iti voi spune..parca ar fi desene animate
Wow wow wow Coiincidente pe aici. Unchiul meu are un caine labrador, negru :X Si da, la cativa luni ei sunt atat de mari :O Si pe cainele meu(nu labradorul, nici pechinezul) il cheama tot Ursu Desi nu stiu dc i-am pus numele Ursu ca seamana cu vulpea Ok, eram mai mica atunci, si na .
Ar fi bine sa te mai joci unpic cu el, sa mergi cu mama ta, atunci cand merge sa-i deie de mancare, sigur ii lipsesti mult, are nevoie de joaca..Asa e si cainele meu labrador (Jimmy), nu prea ma duc la unchiul, iar unchiul locuieste singur, nu se joaca cu el..Noroc ca mai are un caine, si se mai joaca impreuna. Interesanta povestea ta, mi-a placut Poti sa ma scrii !
Pai.povestea cu viitorul caine a inceput cand eu aveamvreo 6-7 anisi adunam pisicile depe strada.dar nu veam voie cu ele in casa..si imi era asa o ciuda ca parintii mei nu vroiau nici un animal in casa..cu ppestii nu cred ca ar fi avut ceva dar ei nu sunt interesanti nu te prea poti juca cu ei..eu pasari iar nu am vrut ca nu prea aveam eu ce sa fac cu ele.iar ccaine si pisica n se punea problema(locuiam la apartament.dar acum stau la casa si tot in casa am sa il tin)si nic hamster sau porc de guineea ca sunt sobolani chinchila miroase uarat ca doar face e ceva iepure si face blute dealea..si ii trebuia loc pentru cusca...o gramada de motiveSi pur si simplu ca si mama si tata nu suportau animale in casa..Si anul asta fratele meu a vrut de ziua lui o bicicleta..si a primit-o si am zis si eu sa imi incerc norocul(tata e plecat in strainatate si vorbim pe skype) si ii spun la mama ca vreau caine..am convins-o..si nici nu a fost greu pentru ca ea considera ca daca fratelui meu i-a luat ce vrea ar fi corect saimi i-a si ie..deci a fost mai mult o dorinta exprimata..mai ales ca stie ca de mica imi doresc asta si inca cat.dar tata ma intreaba ce vreau de ziua mea..cand aude caine face''Yoay! orice altceva"
dar eu am zis sa fiu incapatanata si sa zic ca eu nu vreau imic altceva de ziua mea in afar de caine..si el imi spune ca atunci nimic voi primi de ziua mea..si urmatoarea convorbire iar ma intreaba ce vreau de ziua mea.iar caine..si sa il mai si tin in casa in fine a zis ca bine dar el se muta la sat..si mai trebuia sa astept ca eu vroiam un yorkie nu orice caine..cand aude 300 de euro pentru un caine din ala de pus in poseta si-a pus mana la ochi..am gasit pana la urma la 250 dar totusi..si dupa un timp ma gandeam sa imi iau un Akita sa il tin in curte..ala e 700 de euro..cam asa dar la ala mi-a zis ca se rezolva ca nu-i problema daca nu e in casa si i-am mai zis ca e si mare si de pasa..super..i-a placut.dar m-am razgandit eu..si m-am saturat sa astept si a decis sa adopt un caine si am dat la telefoane intr-o zi si unii au dat puii alti erau din Constanta si am gasit si in Timisoara intr-unfinal..si le-am pus ca pe 20 august ma duc sa il iau..am fost sa si vad catelusa.dar nu era de rasa..stiam de la inceput ca nu va fi..si ieri amvorbit cu tata si i-am spus..si a zis ca sa ii impacheteze mama hainele sa i le puna in pod..si sa i-o dau pe mama si eu i-am zis ca nu..pana cand nu lamurim problema si tot zicea el ca nu vrea sa stea in aceeasi casa cu un animal..etc..pana cand vine colegl lui de camera si m-a ajutat sa il conving.dar tata i-a spus ca de ce sa imi i-a caine ca sa aiba el grija de caine..si eu i-am spus ca nici sa ma roage nu il las..si acum dupa ce l-am convins mi-a spus sa nu imi iau un maidanez..macar sa imi iau un caine care stiu ca ramane mic..si am zis ca vreau bichon..si asfel pe la sfarsitul lui spetembrie mi-a spus ca il voi putea cumpara..si asa o sa am si eu caine fara ca el sa se mute din casa.dar chestia e ca lui ii plac mult animalele dar nu in casa.dar ii plac mult animalele si odata ce se va obisnui cu cainele in casa imi e ca va deveni cainele luisau mai bine pentru mine imi iau fata si face pui si unul si-l tine el si restul ii dam..Asta tine de cateva lun deja cam 4 sau 6 luni cam atat e de cand a inceput toata chestia asta..De atunci eu ma informez despre cresterea unui caine de mi-a iesit pe ochi si tot mi se pare ca nu stiu numicAm pana si un informatii scoase despre yorkshire terrier..si mai un pic si scot si despre bichon mi-am innebunit parintii
Uite aici https://www.youtube.com/watch?v=_ouP_Eo3ToA
Sunt foarte frumoase, sper sa te ajute
Am un caine si ma face cea mai fericita!
E fetita pe nume Didy
O am din 26 decembrie 2005 atunci s-a si nascut este o dulceata
Pe cand eu eram mica de vreo 6 ani de craciun am primit cel mai frumos cadou si dorinta indeplinita sa am un caine
Mama mea m-a condus acasa la bunicii mei unde catelusa mea era acolo sub bradul de craiun Mititica cat o palma si dulcica
M-am gandit sa ii pun numele Didy din desenul meu favorit de pe atunci Dexter...
O iubesc nespus de mult, suntem cele mai bune prietene, desi ea nu ma intelege, eu ii spun tot ce e nou in viata mea ce mi se intampla si ii povestesc orice! Iar cu ea ma simt in al 9-lea cer
Cand o vad ma bucur enorm si imi dispare supararea, stresul etc!
Cand a fost mica mereu dar mereu imi lua papucii de casa din picioare, imi mai rontaia covoarele si ma supara unpic dar imi trecea!
Dupa ceva timp am invatat-o sa sare peste matura si lopata ridicate sus dupa cum ii spuneam eu "obsstacole"
si era gratioasa ca un cal cand sarea! Pot sa zic ca am dresat-o singura si a devenit un caine descurcaret si ascultaror si mai ales stia multe lucruri
Acum ea are curtea ei la bunicii mei din acelasi oras cu mine
O curte mare, spatioasa unde are cum ar fi toaleta ei in spatele curtii unde isi face treburile
Zi de zi ii curat curtea o piaptan cu o perie speciala de caine iar in fiecare saptamana ii fac o baita!
Nu pot sa zic decat ca o iubesc nespus de mult si ca e un caine inteligent
Heei.Acum o luna am mers la munte si la pensiune am vazut o catea cu patru pui. Cand am plecat, mama mi-a facut o surpriza si a luat unul din catelusi acasa.Doresc sa mentionez ca eu stau in Constanta si cu cainele am venit tocmai de la Cheia. :3
Nu e de rasa, dar il iubesc. Il cheama Toto.Doresti poze cu el?
Daa am un rottweiler, si chiar daca rasa e cunoscuta pentru agresivitate, al meu e bland ca o pisica dintotdeauna! e cam "pervers"cu strainii se baga la ei intre craci si ii miroase in locuri in care noi nu ne prea mirosim. pe scurt e cel mai dulce caine din lume, cand l`au luat parintii mei avea o mica umflatura la burta [care trecea evident], si el era lasat deoparte de ceilalti oameni care au mers sa adopte caini..parintii mei au fi putut alege oricare altul, dar l`au ales pe el, pentru ca era asaaa dulce si cand a bagat mana sa il ia a ronait`o pe mama de deget ).In rest e ca un fratior mai mare[are 11 ani, deci vreo 77 in ani cainesti..batranelu` meu ] si il iubesc la maxim!
Vara trecuta am gasit intr-un sant cu margini din beton adnc cam de un metru si jumatate o catelusa.Pur si simplu nu am putut sa o las acolo scancind, nu era nimeni prin preajma si desi aveam mana in ghips am am coborat dupa ea.M-am murdarit toata si abia am iesit cu catelusul in brate de acolo, dar a meritat pentru ca Dolly e cea mai buna prietena a mea de atunci.
Da am un pichinez pe nume pichi. e tare neastamparat. l-am primit acum un an de la o femeie care nu il mai vroia. cam asta e povestea. nu e prea interesanta. tu ai caine?
Inca nu.mi s-au dat toate planurie peste cap..cred ca povestea de cum am ajuns eu sa am caine va fi mai lunga decat povestea cainelui meu
daca vrei iti pot povesti.
Nayuky întreabă:
denysse_1347 întreabă: