| TurcoaicaTa a întrebat:

Hei TPU ! Azi am primit un caine are o lunaare masele , dinti si poate sa mearga dar chestia e ca nu vrea sa manance si mereu sta intr-un loc sad

6 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Joaca-te cu el,stai calma,este bine,o sa se obisnuiasca si nu o sa mai scapi de el, cand te duci la medic pentru vaccinuri sa il intrebi totusi ca sa nu stai cu grija, succes!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
E ceva foarte normal in ceea ce priveste activitatea si felul in care se comporta.
Cum ar fi daca tu te-ai duce intr-o familie noua pe care nu-i cunosti si va trebui sa stai cu ei pentru totdeauna si sa nu-ti mai vezi familia naturala?happy
La o luna e inca micut si tinde sa mai vreie sa suga, sfatul meu ar fi sa-i mai dai pana la 2 luni lapte praf cu biberonul o data la 4 ore.
In primele 3-4 zile ii va fi putin greu si va avea nevoie de mangaierea si afectiunea ta,nu-l brusca,nu tipa,nu-l bazaii sa se joace,isi va da drumul de la sine.
Azi e duminica si farmaciile sunt inchise,dar mai trebuie sa fie in orasul tau o farmacie deschisa, cumpara-i un biberon daca nu ai acasa si fa-i tu sau unul din parintii tai lapte praf, tine-l in brate si dai sa suga.
Nu o tine prea mult in jurul celorlalti membrii ai familiei sau copiilor de pe strada cand o plimbi.O va speria si nu-i va place.

Mult Succes in cresterea catelului si nu uita sa il duci la veterinar pentru vaccin si sa-l mai intrebi pe veterinar despre modul de ingrijire al cainelui si ce ai mai vrea tu.

| IsabelaIssa a răspuns:

Trebuie sa se obisnuiasca cu noua casa, cu mirosurile, cu vocea ta si a celor din casa. Nu ii schimba mancarea, da-i tot ce ii dadeau stapanii, pe urma cam pe la 2luni, 2 luni jumatate o schimbi treptat. Ai mare grija sa fie deparazitat intern si ca asta sa se faca inainte de vaccin. Consulta tot timpul medicul, si totodata informeaza-te si de pe net, pentru ca eu am riscat ascultand doar medicul, si am pierdut. Sa te bucuri de el si sa-ti traiasca!

| MrAngelus a răspuns:

Trebuie sa se obisnuiasca.

| crynys a răspuns:

Cateva zile asa o sa faca pana se obisnuieste

| genius82 a răspuns:

Pai e inca micut. ii trebuie timp sa se obisnuiasca. dar incearca sa il ajuti sa se simta ca acasa. sa se simta in sigurantsa. nu il speria si stai un pic pe linga el ca sa stie ca nu ii faci vreun rau