| Robert_George_2001 a întrebat:

Ce animal de companie imi sugerati? Stau la bloc, intr-un apartament mai mic. Sa fie un animal usor de ingrijit. Multumesc! 

23 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Papagalul e cel mai usor de ingrijit si nu iti trebuie decat o colivie si o cutie de mancare de mei(seminte de mei) cu vitamine care te ajunge destul si este pana in 5-10 lei. Eventual poti sa ii mai pui jucarioare prin colivie, o oglinda, o pasare de plastic etc.Si trebuie si sa-l lasi sa zboare prin casa.happy Oricum am avut si e frumos.Sunt super draguti.
Si ai mai putea hamster sa iti iei.

| dannys a răspuns:

I-ti o pisicuta.Eu am 2 si sunt si usor de ingrijit.

| Violleta2022 a răspuns:

Pisica!
Se spala singura, nu miroase, nu latra, deci nu face zgomot, mananca putin si nu cere sa iasa la plimbare.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Un acvariu de-ala mic cu filtrare inclusa si unul sau doi Beta.
http://www.aquariumprest.ro/acvarii/acvariu-deluxe-paradise-6-4l.html

| untu a răspuns:

Un catelus frumusel si tare dragut si jucaus de rasa BICHON MALTEZ!

| Clorox a răspuns:

Antilopa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica

Răspuns utilizator avertizat
| Aslam a răspuns:

Perusi, papagali. Sunt usor de ingrijit si atata timp cat ii feresti de soare puternic, vant, frig, caldura prea mare, nu vei avea probleme cu ei. happy

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Papagal
Peruş
Hamster
Soricei albi
Testoasa
Porcusor de Gineea
Pisica
Catel(chiwawa)
Pestisori se recif

| antoniaidk a răspuns:

Broscuta testoasa, pesti...

| 17Ioana a răspuns:

UN papagal! Marele gri african, costa cam o mie de lei, dar este super interesant!

| Doina_Muntean_1971 a răspuns:

Hamster:nu(miroase urat),caine(depinde ce vrei,daca stai intr-un apartament mai mic ia-ti un bichon), pisica(poti), pesti(nu iti recomand), papagal(perusii sunt cei mai bui eu am unul si nu face necaz), broasca estoasa (nu)

| Danyel2002 a răspuns:

Eu am 2 chinchille şi sunt ffff drăguțe! happy Sunt uşor de îngrijit!winking

| TheMinedPlumbob a răspuns:

Un hamster!

| Petru_Boia_1992 a răspuns:

Iepure,pisica,caine,papagal,soparla,porumbel.

| Nix15 a răspuns:

Papagal

| Kostzy a răspuns:

Un husky siberian.Sunt foarte prietenosi si au nevoie de f multa afectiune.Dar trebuie sa ai si suficient timp sa il scoti la plimbare.

| Wolferio a răspuns:

I-ati un papagal...

| DenisaSM a răspuns:

Cel mai usor de ingrijit ar fi un papagal sau un acvariu de pesti. Dar eu iti recomand o pisica, cel putin cu ea poti sa interactionezi mai mult. Sau o rasa de caine de apartament cum ar fi bichon, pug sau caniche.

| KarolS a răspuns:

Hamster sau pesti merge si un papagal dar sa nu fie vorbitor ca deranjeaza vecinii.

| Florin_Darmaz_1976 a răspuns:

I-ați un bison e foarte jucăuș si nu creste mare e foarte drăgălaș

| Oliver_Stoica_2000 a răspuns:

Poți sa îți iei hamster pentru că sunt cuminți, drăguți și ușor de îngrijit, adica trebuie să ii dai de mâncare și să schimbi apa, și odată la o săptămână ii schimbi rumegușul... Eu am hamster de 2 ani și il iubesc enorm de mult!