Papagalul e cel mai usor de ingrijit si nu iti trebuie decat o colivie si o cutie de mancare de mei(seminte de mei) cu vitamine care te ajunge destul si este pana in 5-10 lei. Eventual poti sa ii mai pui jucarioare prin colivie, o oglinda, o pasare de plastic etc.Si trebuie si sa-l lasi sa zboare prin casa. Oricum am avut si e frumos.Sunt super draguti.
Si ai mai putea hamster sa iti iei.
Pisica!
Se spala singura, nu miroase, nu latra, deci nu face zgomot, mananca putin si nu cere sa iasa la plimbare.
Un acvariu de-ala mic cu filtrare inclusa si unul sau doi Beta.
http://www.aquariumprest.ro/acvarii/acvariu-deluxe-paradise-6-4l.html
Perusi, papagali. Sunt usor de ingrijit si atata timp cat ii feresti de soare puternic, vant, frig, caldura prea mare, nu vei avea probleme cu ei.
Papagal
Peruş
Hamster
Soricei albi
Testoasa
Porcusor de Gineea
Pisica
Catel(chiwawa)
Pestisori se recif
UN papagal! Marele gri african, costa cam o mie de lei, dar este super interesant!
Hamster:nu(miroase urat),caine(depinde ce vrei,daca stai intr-un apartament mai mic ia-ti un bichon), pisica(poti), pesti(nu iti recomand), papagal(perusii sunt cei mai bui eu am unul si nu face necaz), broasca estoasa (nu)
Un husky siberian.Sunt foarte prietenosi si au nevoie de f multa afectiune.Dar trebuie sa ai si suficient timp sa il scoti la plimbare.
Cel mai usor de ingrijit ar fi un papagal sau un acvariu de pesti. Dar eu iti recomand o pisica, cel putin cu ea poti sa interactionezi mai mult. Sau o rasa de caine de apartament cum ar fi bichon, pug sau caniche.
Hamster sau pesti merge si un papagal dar sa nu fie vorbitor ca deranjeaza vecinii.
Poți sa îți iei hamster pentru că sunt cuminți, drăguți și ușor de îngrijit, adica trebuie să ii dai de mâncare și să schimbi apa, și odată la o săptămână ii schimbi rumegușul... Eu am hamster de 2 ani și il iubesc enorm de mult!
anonim_4396 întreabă: