Eu am o bicicleta rosie, cred ca pentru o fata aceasta culoare se potriveste cel mai bine.
Pai un verde mai deschis sau un albastru inchis eu cred ca ar fi tare bicicleta funda?
Eu as prefera rosu sau verde deschis insa o varianta buna ar fi si portocaliu, galben, o bicicleta albastru deschis cu niste dungute albe.De asemenea o poti personaliza cu diferite stickere sau autocolante fosforescente.Alege ceva ce sa te reprezinte.Este cea mai buna varianta.Noroc
Mie imi place foarte mult movul, dar tu alegi ce imi place mie nu trebuie sa-ti placa si tie
alte sugestii: rosu, albastru, mov-lila, turcoaz, portocaliu etc
succes!
Vad. Doar ca uneori mai trebuie sa avem personalitate si sa nu ne intereseze intotdeauna parerea celorlalti ci sa facem cum credem noi ca e mai bine si cum ne place noua. In schimb tu ceri o parere despre ce culoare sa aiba bicicleta pe care sa te plimbi tu. Daca pentru asta ceri o parere...ma tem ca nu prea ai personalitate.
Decizia e a mea si oricum fac ce vreau. Ceream doar pareri.Asa ca vezi`ti de treaba;-)
Cred ca de fapt ai pus o intrebare inutile cum sunt si altele pe acest site. Ai vrut putina atentie. Asta iti doreai de fapt. Si din moment ce ai ales castigator un raspuns ca " verde galben violet mov cu buline bej nu stiu ", nu ma poti contrazice ca nu vroiai atentie
1.Hai sa invatam sa vorbim totusi corect limba romana. - "Cred ca de fapt ai pus o intrebare inutile "
2.Nu a fost o intrebare pusa la plesneala, am vrut sa decid ce culori plac mai mult oamenilor, vad care imi plac mie.Nu te infoia in pene ca n`ai de ce.
Da sigur, am pus un "e" in loc de "a". E foarte incorect, nici nu ai inteles ce am vrut sa spun. Sunt sigur ca esti sufiecient de blonda cat sa nu poti intelege.
Si ca sa vezi cat de blonda (evident ca iti dai seama la ce ma refer cand spun "blonda") esti gandeste astfel! Adica citeste ce ai scris la punctul 2. Nu are sens. Si tocmai te'ai luat de "e"-ul meu. Dar hai sa iti explic unde ai gresit, ca ma gandesc ca iti e greu sa iti dai seama: "...m vrut sa decid ce culori plac mai mult oamenilor..."
Cum? Cum poti tu decide ce culori le plac oamenilor?
"...vad care imi plac mie"
Adica tie trebuie sa iti spuna cineva ce culori iti plac tie?
"mie.Nu"
Ai un buton mai lung pe tastatura, se numeste Space. FOLOSESTE-L!